Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Lloyd collectie Lloyd collectie

Meubels Meubels

Sorteren op 1-36 van 47 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 47 producten Terug naar boven

Functionals design by Ad en Simon

Ad en Simon van Esch zijn de oprichters van Functionals. De heren zijn tevens eigenaar van designlabel Van Esch dat zich sinds 1972 heeft gespecialiseerd in producten voor thuis- en bedrijfsentrees. Denk aan kapstokken, kasten, tafels en banken. De twee broers namen het bedrijf Van Esch over van hun vader, die het bedrijf was begonnen in 1972. De missie van Functionals is om designproducten te presenteren die antwoord geven op een duidelijke behoefte, die het oog verrukken en de tand des tijds doorstaan. Functionals producten zijn gemaakt om lang mee te gaan en ze zijn bijzonder vakkundig gemaakt. De ontwerpers van Functionals streven allemaal naar ouderwets vakmanschap. Door te werken met materialen als staal, hout, leer en stof krijgen de producten een architectonische, industriële look, die zich onderscheidt door bijzondere details. Functionals kenmerkt zich door elegante eenvoud. Het is geen bedrijf dat meedeint op kortstondige trends. Bekend zijn de Swivel vloerlamp, de Stoklamp vloerlamp en de Wendela stoel.

Fraaie Functionals Lloyd serie

Speciaal voor het Lloyd hotel in Amsterdam ontwierp Serener een serie tafels en banken van staal. Op deze manier is de Functionals Lloyd serie ontstaan. Het meest bekende model is de Functionals Lloyd tafel die beschikbaar is in zes kleuren en meerdere formaten. Ook heeft de serie leuke salontafels, die ook van staal gemaakt zijn. Daarnaast zijn de Lloyd bank, de Lloyd Pub tafel en het Lloyd Work bureau beschikbaar. Later is de collectie uitgebreid met een serie speciaal voor buiten. Zo kun je buiten genieten van optimaal comfort met deze meubels van Functionals. Met name de Lloyd Outdoor tafel gooit hoge ogen. Heb jij al een mooi plekje in gedachte voor op je balkon of in je tuin?

Functionals verlichting

Ook de lampen van Functionals kenmerken zich door elegante eenvoud. Zo heeft Functionals mooie hanglampen en vloerlampen. Een van onze favoriete vloerlampen van Functionals is de Swivel vloerlamp. De kracht van deze lamp zit hem letterlijk in de voet, want die is verzwaard met drie stukken beton. Helemaal onderop is de voet afgewerkt met vilt ter bescherming van de vloer. De lampenkap van zwart of wit linnen kun je draaien. Je kunt haast zeggen dat de ontwerper van deze lamp werkelijk overal aan heeft gedacht om het jou naar je zin te maken. Of creëer sfeer op een heel andere manier en steek gezellig de kaarsjes aan met een Functionals kandelaar.

Functionals bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Functionals. Dat betekent dat wij alle producten van Functionals kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Functionals. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.