Gazzda

Thuis moet een gevoel van warmte opwekken en een plek zijn waar je graag tijd met het gezin, je partner of alleen doorbrengt. Vanuit deze gedachte is het merk Gazzda ontstaan. Zij zijn continu bezig met bijzondere meubelontwerpen maken die we nog nooit eerder hebben gezien en waarmee je je woning omtovert tot een plek waar je je thuis voelt. Een plek waar je even helemaal tot rust komt als het moet en óók een plek waar je de mooiste momenten beleeft samen met je familie of vrienden. Dit kun je bijvoorbeeld associëren met een heerlijke gezinsbank om samen een serie op te kijken of een supercomfortabele fauteuil om even helemaal tot jezelf te komen. Met één of meerdere designproduct(en) van Gazzda tover je gegarandeerd een glimlach op je eigen gezicht en ook op die van anderen. Heb jij al iets moois van Gazzda gezien? 

Sorteren op

1-36 van 91 producten

Bij Gazzda draait het om een warm welkom

Gazzda vindt het belangrijk dat er een plek is waar je even kunt vluchten van de drukke samenleving door een omgeving te creëren met eigentijdse meubels waar je graag bent. De meubels van Gazzda kenmerken zich door hun bijzondere ontwerp, het natuurlijke karakter en de Scandinavische stijl. Met hun innovatieve producten probeert Gazzda jouw huis, waar je slaapt, lacht, kookt en nog veel meer, in een warm jasje te steken. De inspiratie voor de producten haalt Gazzda uit de natuurlijke schoonheid van het land waar hun roots liggen: Bosnië. Dit land staat onder meer bekend om de velen bossen, meren en zelfs het grootste oerwood van Europa. In dit land zien we ook dat zowel de Oosterse als Westerse culturen samensmelten waarin muziek, films, beeldende kunst en vakmanschap een belangrijke rol spelen. Hier liggen dan ook alle ingrediënten om een product van begin tot eind uit te denken, te produceren en op de makt te brengen. 

Hout voert de boventoon in de collecties van Gazzda 

We zien in de producten van Gazzda veel hout terugkomen. Die keuze is ook begrijpelijk, want hout brengt sfeer en warmte in huis. En dat is nou precies wat dit merk met jouw interieur wilt bereiken. Kasten, stoelen, salontafels, dressoirs, banken, fauteuils en tafels vind je in de collectie van dit merk. Door het Scandinavische en natuurlijke karakter van bijna elk product, passen ze met gemak in vrijwel ieder interieur. Neem bijvoorbeeld de tafels uit de Fawn collectie. Aan elke gezinsgrootte is gedacht, want deze tafel is in verschillende formaten verkrijgbaar. Opvallend is wel dat de tafelpoten naadloos aansluiten op het tafelblad. De hoeken van het blad zijn rond afgewerkt waardoor de tafel een vriendelijk uiterlijk heeft. Je kunt deze perfect combineren met de bijpassende stoelen van Gazzda. Heb jij de voor jou gouden combinatie al gevonden? 

Gazzda bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van Gazzda. Dat betekent dat wij alle producten van Gazzda kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Gazzda en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Gazzda. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Gazzda veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven