Gazzda roomdividers

Er is steeds meer openheid gekomen in de indeling van huizen. Keukens worden doorgebroken en kamers worden samengetrokken. Toch is het soms fijn om op een andere manier verschillende hoeken te creëren. De Gazzda roomdividers zijn daar enorm geschikt voor. Het fijne is: het zijn niet alleen roomdividers, het zijn tegelijkertijd ook kasten. Je kunt zelf kiezen hoeveel spullen je erin zet en hoeveel openheid je dus behoudt. Neem de Ena room divider. Deze open vakkenkast kun je helemaal vol zetten met boeken zodat je er niet meer doorheen kunt kijken. Je kunt hem ook gebruiken als display voor je mooiste items. Ben je zo gecharmeerd van deze prachtige eikenhouten kast, maar heb je geen roomdivider nodig? Dit prachtige item kan natuurlijk ook gewoon tegen de muur.

Actie: -20% op de collectie van Gazzda

Je ontvangt nu 20% korting op Gazzda. De actie geldt t/m 4 augustus.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 114 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 114 producten Terug naar boven

Gazzda brengt rust in huis

Dit merk uit Bosnië wil rust brengen in je huis. Innerlijke rust welteverstaan. Het gevoel dat je thuis bent waar niets hoeft en alles kan. Om dit doel te bereiken, zorgen ze ervoor dat alle producten die ze ontwikkelen aan drie kernwaarden voldoen: licht, zacht en natuurlijk. Een belangrijk aspect daarvan is dat ze veel gebruikmaken van hout met een lichte, natuurlijke kleur. Dit is niet te aanwezig, maar straalt wel veel warmte uit. Het is aan de producten af te zien dat er heel veel tijd in de productie is gaan zitten. Al het hout is zo glad gemaakt dat naden en rechte hoeken zijn verdwenen. Dat geeft meteen ook iets vriendelijks. De roomdividers zijn dan ook een echte waardevolle toevoeging voor je interieur.

Gazzda inspireert met roomdividers

De Muse roomdividers kregen niet voor niets deze naam mee. De open structuur van de kast maakt het tot een perfecte plek om al je vergaarde schatten tentoon te stellen. Je lievelingsboeken, vakantiesouvenirs of (zelfgemaakte) kunstwerken. Tussen de zijkanten zijn zelfs touwtjes gespannen zodat je er ook foto’s, kaarten of briefjes tussen kunt hangen. Zo wordt een roomdivider eigenlijk een zeer interessant inspiratiebord. De Muse room divider 100x45x216 heeft door zijn ruime vakken maar liefst twee functies. Het is namelijk een kamerscherm en een kast. De massief eikenhouten planken zijn stevig genoeg voor al je boeken, plantjes en kaarsen.

Gazzda roomdividers bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gazzda. Dat betekent dat wij alle Gazzda roomdividers kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.