Gazzda tafels

Tafels zijn er in verschillende afmetingen en voor verschillende doeleinden. De collectie Gazzda tafels heeft een aantal mooie en stijlvolle exemplaren voor je klaarstaan. Dat gaat van een eettafel tot een bureau en van een salontafel tot een kleedtafel. Ze hebben allemaal een blad van eikenhout en ronde poten. Het zijn dus vriendelijke tafels met een natuurlijke uitstraling. Door de minimalistische uitvoering voelen ze tegelijkertijd heel modern aan. De Fawn tafel 200x90 is een mooi model dat de kern zal zijn voor elke borrel, maaltijd of spelletjesavond. Staat het model van deze tafel je aan, maar zijn de afmetingen niet helemaal naar wens? De Fawn tafel heeft gelukkig ook een kleinere en grotere variant.

Actie: -20% op de collectie van Gazzda

Je ontvangt nu 20% korting op Gazzda. De actie geldt t/m 4 augustus.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-34 van 34 producten Sorteren op 1-34 van 34 producten Terug naar boven

Thuiskomen met Gazzda

Als de meubels van Gazzda konden spreken, zouden ze elke dag bij binnenkomst zeggen: welkom thuis. Volgens het Bosnische merk hebben we in de hectische snelle wereld waarin we vandaag de dag leven meer dan ooit een warme en rustige thuisplek nodig. Een echt thuis, een soort heiligdom waar je op je eigen tempo en volgens je eigen regels kunt leven. Waar je kunt ontspannen, alleen of juist samen met familie en vrienden. Het merk wilt iedereen helpen zo een plek voor zichzelf te creëren. Het assortiment bestaat daarom uit vriendelijke en warme producten met een natuurlijke uitstraling.

Ena tafelserie van Gazzda

Wat is er nog praktischer dan een tafel? Precies, een tafel voorzien van lades. De Ena collectie van Gazzda heeft verschillende modellen ontworpen. Elk met een of twee lades om spullen in op te bergen. Super handig. Neem bijvoorbeeld de Ena kleed tafel. Deze kun je bijvoorbeeld in de slaapkamer zetten met een spiegel erboven. Zet er ook nog een stoel bij en je hebt een moderne kaptafel. De serie heeft ook een grotere variant: de Ena Tafel twee 140x90. Deze kun je als eettafel gebruiken. Gebruik de lades dan bijvoorbeeld voor bestek of onderzetters. De tafel is natuurlijk ook uiterst geschikt als bureau. De lades zijn overigens niet enkel praktisch. Het witte MDF van de lade steekt af tegen de natuurlijke kleur van het eikenhout. Dat geeft de tafel extra karakter en zorgt voor een moderne uitstraling.

Gazzda tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gazzda. Dat betekent dat wij alle Gazzda tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.