Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Vloerlampen Vloerlampen

Hanglampen Hanglampen

Tafellampen Tafellampen

Wandlampen Wandlampen

Plafondlampen Plafondlampen

Sorteren op 1-36 van 99 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 99 producten Terug naar boven

It’s about RoMi verlichting

De verlichting van It’s about RoMi is uniek in Nederland vanwege de combinatie van de ‘urban life’ uitstraling met natuurlijke en rustgevende materialen. De collectie bestaat uit ontwerpen waar met hart en ziel aan is gewerkt vanaf de grachten van onze hoofdstad. Deze stedelijke levensstijl komt terug in de Citylights van It’s about RoMi – de ontwerpers vernoemen elke lamp naar een andere prachtige stad. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Carrara collectie, vernoemd naar de gelijknamige stad in het noordwesten van Toscane, Italië. De Carrara lampen vallen gelijk op door het materiaalgebruik, en dat is niet voor niets: Carrara is namelijk de marmer-hoofdstad van de wereld. De Carrara collectie is dan ook een goed voorbeeld van hoe het karakter en gevoel van de gekozen steden terugkomen in de designs van It’s about RoMi.

Ontwerpen van ver

Maar It’s about RoMi heeft nog meer te bieden! Zo kun je niet alleen naar Italië afreizen, maar zijn er nog veel meer steden en werelddelen om uit te kiezen bij It’s about RoMi. Ga bijvoorbeeld voor Frankrijk en kies voor een van de lampen uit de Marseille collectie, een serie met moderne lampen in trendy kleuren. Of reis af naar Biarritz, de Franse stad aan de zee. De lampen die bij de Biarritz collectie horen zijn modern, strak en stijlvol en ademen dan ook de Franse luxe. De verschillende lampen van It’s about RoMi zijn vaak verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals een hanglamp, tafellamp of wandlamp. Hierdoor is er echt voor ieder wat wils. Ga voor jou favoriete stad of kies voor een nieuw avontuur met een lamp van It’s about RoMi!

Een kleine actie met grote impact

Dat It's about RoMi geen gewoon verlichtingsmerk is zie je niet alleen terug in de collecties, maar ook in de goede doelen die het merk steunt. Zo steunt It's about RoMi de Eden Reforestation Projects, een initiatief dat strijdt tegen ontbossing en dat bossen herstelt. Voor iedere verkochte lamp worden twee bomen geplant in verschillende gebieden wereldwijd. Ook doneert It's about RoMi structureel aan de WakaWaka Foundation. Deze stichting strijdt tegen energiearmoede door mensen die buiten het elektriciteitsnet leven te voorzien van een lamp die werkt op zonne-energie. Families hebben hierdoor toegang tot licht tijdens bijvoorbeeld het koken of studeren. Met een product van It's about RoMi voorzie je jouw interieur niet alleen van originele verlichting, maar geef je ook iets terug aan de wereld.

It’s about RoMi bij Flinders

Flinders is officieel dealer van It’s about RoMi. Dat betekent dat wij alle producten van It’s about RoMi kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van It’s about RoMi veilig en vertrouwd online bestelt.