Kartell Lou Lou Ghost kinderstoel
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Kartell Lou Lou Ghost kinderstoel

  Omschrijving

  De Kartell Lou Lou Ghost kinderstoel is ontworpen door Philippe Starck.

  Design met de paplepel ingieten is nu mogelijk dankzij Philippe Starck. De Lou Lou Ghost is de “baby” versie van de Louise Ghost. Door zijn ergonomisch verantwoorde design zitten de kleintjes tegenwoordig ook fijn en design-technisch verantwoord!

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

  Na het ongekende succes van de Louis Ghost is de “baby” van de uiterst beroemde stoel van Starck geboren. Lou Lou Ghost neemt de klassieke vormen van de “moederstoel” over, alsook het materiaal, het vervaardigingsproces en de ergonomie, maar biedt vanaf nu ook de allerkleinsten de mogelijkheid om op een small versie van het volwassen model te zitten. Omdat de stoel voor kinderen bestemd is, werd de zitting gerond als een regenboog met speelse en gretige kleuren.

  Lou Lou Ghost getest door Flinders (en Loes):

  De Lou Lou Ghost, niet te verwarren met de Louis Ghost. Online lijken de twee sprekend op elkaar, in het echt is de Lou Lou een stuk meer vertederend om te zien. Uiteraard is hij voor mij wat lastig om te testen: ondanks maatje 36 past mijn derrière hier niet in. Wel kan ik zeggen dat deze kinderstoel een schattig exemplaar is dat vanwege het materiaal (kunststof) wel tegen een stootje kan. Bekijk het filmpje van onze Loes op dit ontwerp van Philippe Starck.

  De Kartell Lou Lou Ghost is gemaakt van transparant of in de massa getinte polycarbonaat. Polycarbonaat is een kunststof dat makkelijk schoon te maken is. De stoel is waterbestendig en daardoor geschikt voor buitengebruik. De kinderstoel is stapelbaar tot en met 6 stuks en weegt 1,5 kg.

  Dit product is onderdeel van de Kartell Ghost serie.

  Zoek je naast de Lou Lou Ghost kinderstoel van Kartell een andere eetkamerstoel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Lou Lou Ghost kinderstoel, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Merk Kartell
  Productsoort Kartell stoelen
  Productfamilie Kartell Ghost
  Ontwerper Philippe Starck
  Zithoogte (cm) 32.00
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal PC (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Herkomst Italië
  Opmerking De Lou Lou Ghost van Kartell is een formaat kinderstoeltje. Voor volwassenen vind je de Kartell Louis Ghost in ons assortiment.

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Lou Lou Ghost kinderstoel
  Toon meer producten Toon minder producten

  Klantenreviews

  Loes is helemaal verzot op de Lou Lou Ghost stoeltjes van Kartell. Samen met haar vriendinnetjes hebben ze de grootste lol aan tafel. De stoelen zijn makkelijk schoon te houden en kunnen tegen ween stootje. Wij hebben de rode gekocht bij Flinders. erg leuk!
  Geert-Jan 1 mei 2011
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven