Modular plafondlampen

Je vindt design aan je plafond met een van de Modular plafondlampen. Een plafondlamp is voornamelijk een praktisch product en verlicht een grote ruimte. Je vindt ze dan ook overal. Van je kantoor tot in het knusse huisje van je oma. Een plafondlamp is dus eigenlijk een onmisbaar product in ieder interieur. Wil jij niet zomaar een plafondlamp, maar moet deze lamp een meerwaarde voor de ruimte, waar je hem neer wilt hangen, zijn? Dan zijn de plafondlampen van Modular echt iets voor jou. Dit zijn namelijk niet zomaar lampen, want ze zijn architecturaal. Ongekend mooi design met een praktisch einddoel. De makers van Modular hebben een prachtige collectie samengesteld. Onze favoriet is de Modular Marbul 2x plafondlamp LED. Klein van formaat, maar groots van karakter.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Architecturale verlichting van Modular

Modular is een Belgisch designmerk voor architecturale verlichting. Het label bestaat al sinds 1980 en staat al bijna 35 jaar aan de top als het gaat om architectuur. Het assortiment laat je keer op keer verassen door het mooie design en de verlichting is zowel geschikt voor thuis als op kantoor. Zo maak je eenvoudig en snel van elke ruimte een fijne plek met functionele sfeerverlichting. Het hoofdkantoor is te vinden in het Belgische plaatje Roeselare dat dichtbij Nederland ligt. Modular heeft diverse showrooms verspreid over de hele wereld. Je kunt er onder andere een vinden in Rusland en de Verenigde Staten. Het merk heeft het zover geschopt door creativiteit te combineren met design en technologie. Het merk kenmerkt zich door haar minimalistische vormen die prima passen bij een willekeurig interieur.

Modular plafondlampen: kantoorverlichting op zijn mooist

Plafondlampen op kantoor zijn over het algemeen geen lust voor het oog, maar moeten juist zorgen voor voldoende en fijn licht op de werkvloer. Maar waarom kiezen wij eigenlijk voor een minder mooie lamp terwijl ze een van de belangrijkste elementen op kantoor zijn? Modular brengt daar verandering in. Laat jouw kantoorplafond stralen met de Modular United 1274mm plafondlamp LED. Een prachtige plafondlamp voor op kantoor, maar ook in huis staat hij erg leuk. Deze plafondlamp is een lange, smalle lamp van ongeveer 127 centimeter. Je kunt het zien als een gootje met één lichtbuis. Twijfel je of deze lamp voldoende is voor de ruimte waar jij hem wilt hangen? De Modular United 1274mm plafondlamp 2 LED is de grote zus. Qua uitstraling zijn ze exact hetzelfde, alleen deze lamp bestaat uit twee lichtbuizen.

Modular plafondlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Modular. Dat betekent dat wij alle Modular plafondlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.