Nemo kroonluchters

De Nemo kroonluchters hangen als een kroon boven je eettafel of salontafel. De kroonluchters van Nemo zijn ontworpen door Jehs + Laub, die hun inspiratie haalden uit de kunstwerken van M.C. Esher. De verbindingen die centraal staan in zijn werk zie je dan ook prachtig terugkomen in de Nemo Crown Major kroonluchter. De lichtbronnen vormen samen tientallen verbindingen die ook eindeloos door lijken te gaan. De lampen geven een prachtig zacht en verspreid licht. Naast deze grote uitvoering heeft Nemo ook verschillende kleinere kroonluchters in de collectie. De Nemo Crown Minor kroonluchter brengt een prachtige kroonluchter in een behapbaar formaat. Je hebt geen kasteel nodig om deze kroonluchter kwijt te kunnen!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

De namen achter Nemo

Het Italiaanse designlabel Nemo is in 1993 opgericht door de heren Franco Cassina en Carlo Forcolini. Het prachtige designmerk is voortgekomen uit de behoefte aan projecten waar Cassina en Forcolini innovatie konden combineren met traditioneel Italiaans design. De lampen en verlichting van Nemo voldoen ruimschoots aan deze eisen! Door de nieuwste technieken samen te laten gaan met klassieke elegantie, heeft Nemo inmiddels een gigantisch assortiment aan verlichting. Binnen deze collectie zijn de majestueuze Nemo Crown kroonluchters een prachtig hoogtepunt. Neem bijvoorbeeld de Nemo Crown Summa kroonluchter: deze is letterlijk de optelsom van meerdere ontwerpen. Eén ding is zeker: aan de behoefte van de heren Cassina en Forcolini is voldaan!

Nemo kroonluchters: oneindige connecties

De Nemo Crown Plana Lineau kroonluchter is ontworpen door Jehs + Laub. In deze kroonluchter zijn de oneindige connecties terug te zien. Van begin tot eind is deze kroonluchter verbonden. De verbinding is terug te zien in het licht wat zich schitterend verspreidt. De Crown Plana Linea kroonluchter bestaat uit één niveau met tien lichtbronnen. Kaarsen op een kroonluchter zijn al lang verledentijd. Een andere variant van dit model is de Nemo Crown Plana Mega kroonluchter. In plaats van tien lichtbronnen heeft deze kroonluchter twaalf lichtbronnen.

Koning(in) in eigen huis

Jezelf koning(in) voelen? Dat kan met de Nemo Crown Multi kroonluchter. Met een diepte van 46 centimeter en een hoogte van 82 centimeter past deze kroonluchter perfect in hoge ruimtes. Met maar liefst vijf niveaus zal deze lamp niet onopgemerkt blijven. Deze kroonluchter vult de gehele ruimte en zal stralen aan het plafond. Wil je niet zoveel niveaus in jouw kroonluchter, maar wel een koninklijke uitstraling? Dan is de Nemo Crown Plan Minor echt iets voor jou! Deze lamp is gemaakt van gegoten aluminium en de diffusers zijn van gezandstraald glas. Door een mooie spanwijdte laat deze kroonluchter jouw kasteel stralen. Voel jij je thuis tussen deze Nemo kroonluchters?

Nemo kroonluchters bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nemo. Dat betekent dat wij alle Nemo kroonluchters kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Nemo kroonluchters en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Nemo kroonluchter, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.