Nemo Spigolo

De Nemo Spigolo collectie helpt je bij de keuze van een lamp die bij je past. Heb jij een lamp nodig? Dan vind je vast en zeker een lamp in deze collectie die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Als je even snel kijkt is de Nemo Spigolo Horizontal hanglamp LED net een tafel aan het plafond, maar dan omgekeerd natuurlijk. Deze lamp bestaat eigenlijk alleen uit een frame, maar dat maakt hem allesbehalve saai. De armen zijn 360 graden draaibaar waardoor je per moment kunt bepalen of je wilt genieten van direct of indirect licht. Dat is handig, zeg. Een familielid uit deze collectie is de Nemo Spigolo Vertical hanglamp LED. Hij is eigenlijk exact hetzelfde, maar dan verticaal. Of je nu een donker of licht interieur hebt, maakt voor deze lamp niet uit. Hij is namelijk verkrijgbaar in het wit en zwart. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

De namen achter Nemo

Het Italiaanse designlabel Nemo is in 1993 opgericht door de heren Franco Cassina en Carlo Forcolini. Het prachtige designmerk is voortgekomen uit de behoefte aan projecten waar Cassina en Forcolini innovatie konden combineren met traditioneel Italiaans design. De lampen en verlichting van Nemo voldoen ruimschoots aan deze eisen! Door de nieuwste technieken samen te laten gaan met klassieke elegantie, heeft Nemo inmiddels een gigantisch assortiment aan verlichting. Binnen deze collectie zijn de majestueuze Nemo Crown kroonluchters een prachtig hoogtepunt. Daarnaast is ook de Projecteur serie een geliefde collectie binnen het assortiment. Eén ding is zeker: aan de behoefte van de heren Cassina en Forcolini is voldaan!

Fantastisch vormgegeven Nemo Spigolo lampen

Heb je een wand in huis die volgens jou wat kaal oogt? Dan kun je deze ruimte mooi wat extra sfeer geven met de Nemo Spigolo wandlamp LED. Hij is multifunctioneel: geeft je warmte en licht die je op sommige momenten goed kunt gebruiken. Als je in eerste instantie alleen de naam ziet, denk je misschien aan dat je je eigen spiegelbeeld kunt zien wanneer je in de lamp kijkt. Dit kan wandlamp niet waarmaken doordat hij alleen uit een metalen frame bestaat. Mocht jouw interieur nog een vloerlamp nodig hebben, dan kan deze serie lampen jou ook helpen bij deze keuze. De Nemo Spigolo 2 vloerlamp LED bijvoorbeeld heeft een bijzonder mooi design. Dit geldt net zo goed voor de Nemo Spigolo 3 vloerlamp LED. Je hebt de lichtintensiteit in elk geval helemaal zelf in de hand door gebruik te maken van de dimmer.

Nemo Spigolo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Nemo. Dat betekent dat wij alle Nemo Spigolo lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Nemo Spigolo lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.