De namen achter Nemo

Het Italiaanse designlabel Nemo is in 1993 opgericht door de heren Franco Cassina en Carlo Forcolini. Het prachtige designmerk is voortgekomen uit de behoefte aan projecten waar Cassina en Forcolini innovatie konden combineren met traditioneel Italiaans design. De lampen en verlichting van Nemo voldoen ruimschoots aan deze eisen! Door de nieuwste technieken samen te laten gaan met klassieke elegantie, heeft Nemo inmiddels een gigantisch assortiment aan verlichting. Binnen deze collectie zijn de majestueuze Nemo Crown kroonluchters een prachtig hoogtepunt. Daarnaast is ook de Projecteur serie een geliefde collectie binnen het assortiment. Eén ding is zeker: aan de behoefte van de heren Cassina en Forcolini is voldaan!

Fantastisch vormgegeven Nemo Spigolo lampen

Heb je een wand in huis die volgens jou wat kaal oogt? Dan kun je deze ruimte mooi wat extra sfeer geven met de Nemo Spigolo wandlamp LED. Hij is multifunctioneel: geeft je warmte en licht die je op sommige momenten goed kunt gebruiken. Als je in eerste instantie alleen de naam ziet, denk je misschien aan dat je je eigen spiegelbeeld kunt zien wanneer je in de lamp kijkt. Dit kan wandlamp niet waarmaken doordat hij alleen uit een metalen frame bestaat. Mocht jouw interieur nog een vloerlamp nodig hebben, dan kan deze serie lampen jou ook helpen bij deze keuze. De Nemo Spigolo 2 vloerlamp LED bijvoorbeeld heeft een bijzonder mooi design. Dit geldt net zo goed voor de Nemo Spigolo 3 vloerlamp LED. Je hebt de lichtintensiteit in elk geval helemaal zelf in de hand door gebruik te maken van de dimmer.

Nemo Spigolo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Nemo. Dat betekent dat wij alle Nemo Spigolo lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Nemo Spigolo lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.