Nemo vloerlampen

Nemo vloerlampen zijn karakteristiek, modern en stuk voor stuk echte eyecatchers. Maak bijvoorbeeld eens kennis met de Nemo Ellisse vloerlamp LED. Deze gigantische ovale ring met geïntegreerde LED-verlichtig is zowel een vloer- als een wandlamp, dankzij een statief én een muur hangsysteem die beiden bij de lamp te bestellen zijn. Wij zijn bij Flinders ook groot fan van de Nemo Ara vloerlamp LED. Het design is tijdloos en elegant en zal je dus nooit teleurstellen!In de collectie Nemo vloerlampen zijn er meer lampen die jou zullen verbazen. Laat je inspireren door de Nemo vloerlampen!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

De namen achter Nemo

Het Italiaanse designlabel Nemo is in 1993 opgericht door de heren Franco Cassina en Carlo Forcolini. Het prachtige designmerk is voortgekomen uit de behoefte aan projecten waar Cassina en Forcolini innovatie konden combineren met traditioneel Italiaans design. De lampen en verlichting van Nemo voldoen ruimschoots aan deze eisen! Door de nieuwste technieken samen te laten gaan met klassieke elegantie, heeft Nemo inmiddels een gigantisch assortiment aan verlichting. Binnen deze collectie mogen de Nemo vloerlampen niet ontbreken. Deze lampen hebben ieder een eigen verhaal. Eén ding is zeker: aan de behoefte van de heren Cassina en Forcolini is voldaan!

De hoogte in met Nemo vloerlampen

De Nemo Spigolo 3 vloerlamp raakt de hemel bijna aan, zo hoog is dit prachtexemplaar. Deze vloerlamp neemt weinig ruimte in door de twee slanke staven die bijna 2 meter hoog reiken. Soms zeggen we less is more en voor deze vloerlamp geldt dit zeker. De lichtbron kan eenvoudig gedraaid worden en zo kan het licht schijnen op de plek waar jij het nodig hebt. De Nemo Logo 300-5 vloerlamp LED is de led-board variant van deze hemel reikende vloerlamp. De Projecteur familie staat vooral bekend om de schijnwerpers die zij in jouw interieur meegeven. De Nemo Projecteur 365 vloerlamp is hier een goed voorbeeld van. Zodra je deze lamp aanzet, is het podium van jou!

Vormen in licht

Vaak zien onze ogen verschillende vormen in licht. De Nemo In the Wind vloerlamp LED straalt aan alle kanten licht uit. De vorm van de In the Wind lamp is gebaseerd op een organisch ontwerp waarin sierlijke rondingen worden benadrukt. Licht en schaduw onthullen deze vormen: kubussen, kegels, bollen, cilinders of piramides. Dit zijn de primaire vormen die aan het licht worden gebracht. We stellen je ook graag voor aan de Nemo Claritas vloerlamp. Deze vloerlamp is ontworpen door Vico Magistretti. Zijn idee was voor post-oorlogse producten te ontwerpen. De materialen en fabricage van de lamp moesten gebruikmaken van de technologie uit de oorlogsindustrie.

Nemo vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nemo. Dat betekent dat wij alle Nemo vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Nemo vloerlampen en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Nemo vloerlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.