Nemo Crown

Je hebt kroonluchters en je hebt de Nemo Crown serie. Deze hoogvlieger uit de collectie van het Italiaanse design label heeft het uiterlijk van een honingraad. De Nemo Crown Plana Mega kroonluchter, bijvoorbeeld, hangt als een gouden kroon boven de tafel. Bijzonder aan dit ontwerp zijn de verbindingen tussen de lichtbronnen, gemaakt van goudkleurig gegoten aluminium. En met een breedte van meer dan anderhalve meter, zie je deze lamp uit de Nemo Crown serie niet snel over het hoofd! De twaalf lichtbronnen zorgen voor een prachtig diffuus licht waar iedereen naartoe getrokken wordt. Is dat niet precies de reden waarom men een kroonluchter aanschaft? Kortom, met een Nemo Crown lamp haal je écht een eyecatcher in huis.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

De namen achter Nemo

Het Italiaanse design label Nemo is in 1993 opgericht door de heren Franco Cassina en Carlo Forcolini. Het prachtige design merk is voortgekomen uit de behoefte aan project waar Cassina en Forcolini innovatie konden combineren met traditioneel Italiaans design. De lampen en verlichting van Nemo voldoen ruimschoots aan deze eisen! Door de nieuwste technieken samen te laten gaan met klassieke elegantie, heeft Nemo inmiddels een gigantisch assortiment aan verlichting. Binnen deze collectie zijn de majestueuze Nemo Crown kroonluchters een prachtig hoogtepunt. Neem de Nemo Crown Summa kroonluchter: deze is letterlijk de optelsom van meerdere ontwerpen. Daarnaast is ook de Projecteur serie een geliefde collectie binnen het assortiment. Eén ding is zeker: aan de behoefte van de heren Cassina en Forcolini is voldaan!

Nemo Crown op het werk

De Nemo Crown serie is het met recht de meest opvallende lijn in de collectie van dit designlabel. Deze grootse kroonluchters vallen overal direct op door de innovatieve en imponerende vorm. Ontwerpers Jehs+Laub werden geïnspireerd door het werk van kunstenaar M.C. Esher waarin wordt gespeeld met eindeloze verbindingen. Zo kwamen zij op het idee voor de Nemo Crown kroonluchters. Iedere lamp uit deze reeks heeft een eindeloze hoeveelheid vertakkingen. En dat zijn er nogal wat, want de Nemo Crown serie bestaat uit maar liefst zeven verschillende varianten. Van kroonluchters met een enkel niveau, zoals de Crown Plana Linea kroonluchter en de Crown Plana Minor kroonluchter, tot varianten met 48 lampen verdeeld over negen hoogtes: er is een Nemo Crown kroonluchter voor iedere ruimte.

De hoogte in met Nemo Crown

De verlichting uit de Nemo Crown serie is letterlijk van een hoog niveau. De Crown Major kroonluchter, bijvoorbeeld, kent maar liefst vijf verschillende lagen. Met in totaal 30 lampjes weet dit ontwerp elke ruimte te verlichten. Heb jij aan drie niveaus wel voldoende? Dan is de Nemo Crown Minor kroonluchter wel iets voor jou! Dit prachtexemplaar heeft nog steeds 12 lichtbronnen van gezandstraald glas en staat geweldig boven de eettafel, in de hal of in je werkkamer. Zo is het elke keer weer een feestje om binnen te lopen! De Nemo Crown Multi kroonluchter is tot slot een stuk smaller dan zijn broertjes en zusjes. Deze grappige lamp lijkt wervelend de lucht in te gaan en is daarom een aanwinst voor ieder interieur. Heb jij al een keuze kunnen maken tussen alle varianten van de Nemo Crown serie?

Nemo Crown bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nemo. Dat betekent dat wij elke Nemo Crown kroonluchter kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Nemo Crown kroonluchter en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Nemo Crown kroonluchter, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast de Crown collectie heeft Nemo prachtige lampen in de Projecteur serie.