Sorteren op

1-18 van 18 producten

Design uit Noorwegen: Northern

Northern is een prachtig designermerk uit Noorwegen. Oorspronkelijk was Northern een merk dat zich vooral richtte op verlichting, maar tegenwoordig is het meer dan alleen lampen. Nu kun je ook bij Northern terecht als je op zoek bent naar een salontafel of kastje. Daarnaast hebben ze inmiddels een flinke reeks aan accessoires uitgebracht. Northern haalt inspiratie uit de verschillende vormen van het landschap van Noorwegen: hoge bergen, heldere blauwe wateren, adembenemende fjorden enzovoort. De ontwerpers gebruiken voornamelijk natuurlijke materialen in hun vernieuwende ontwerpen die een brug slaan tussen functionaliteit en schoonheid. Ook vakmanschap staat hoog in het vaandel. De producten van Northern passen over het algemeen het meest bij de kenmerken van de Scandinavische woonstijl, maar geen zorgen: ook in andere stijlen voelen de producten zich prima thuis. 

Oneindig veel opties bij de Northern Hifive kasten

De Hifive collectie van Northern bestaat uit een dressoir en een gewone wandkast. Het dressoir is een stuk breder en dus perfect als je wat meer spullen hebt die je wil opbergen. Ook als televisiemeubel is het dressoir een hele stijlvolle optie. Je kunt er trouwens ook voor kiezen het onderstel niet aan de kast te bevestigen en hem direct aan de muur op te hangen. De wandkasten zijn gemaakt van eikenhout en beschikbaar in drie verschillende afwerkingen: zwart, licht eikenhout en donker eikenhout. Zo is de keuze aan jou om te bepalen welke uitvoering het meest past bij de inrichting en stijl van je interieur. 

Northern Hifive bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Northern. Dat betekent dat wij alle Northern Hifive producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van dit merk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.