Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Lampen Lampen

Meubels Meubels

Accessoires Accessoires

Hifive collectie Hifive collectie

Sorteren op 1-36 van 122 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 122 producten Terug naar boven

Het team achter Northern

Northern werkt samen met de beste ontwerpers van buitenaf om tot een in het oog springende collectie te komen. Alle ontwerpers die met veel passie en enthousiasme werken aan de mooiste producten, delen eenzelfde liefde en dat is wel de liefde voor de Scandinavische designgeest. Ondanks dat de producten vaak een grappige ondertoon hebben en zich typeren door de aparte elementen, zien we dat de functionaliteit, het minimalisme en de tijdloosheid niet uit het oog worden verloren. Zo ontstaat een toegankelijke collectie met meubels, verlichting en accessoires waar je je woning met gemak onderdompelt in de Scandinavische sferen uit het hoge noorden. In de Reveal lampen van Northern zien we dit duidelijk terug. De vloeiende lijnen en pure, natuurlijke en transparante eenvoud zijn typerend voor Scandinavisch design. Een team ambachtslieden smelt het glas om in een perfecte, holle bol waardoor elke lamp van Northern net even anders is.

Inspiratiebronnen voor het merk Northern

Een ontwerper van Northern beeldt zich het noorden in of ook wel Scandinavië. Het deel van Europa waar we robuuste landschappen zien en vooral ook heel helderblauw water. En dat in combinatie met adembenemende fjorden en een fantastische horizon. Creativiteit en traditionele ambacht gaan goed samen. Door deze inspiratie uit de waanzinnige natuur en cultuur in het achterhoofd te houden, ontstaan telkens nieuwe richtingen en ideeën voor het maken van een ontwerp. Uiteindelijk heeft elk product van Northern de mogelijkheid om een ruimte uniek en buitengewoon te maken. Ze geven je positieve energie, brengen je op nieuwe ideeën en zorgen voor een ontspannen sfeer in welke ruimte dan ook. De Hifive collectie meubels is hier een schitterend voorbeeld van. Elk meubel uit deze serie begroet je simpelweg met een high five en de naam is dan ook vanzelfsprekend. Het modulaire systeem biedt je veel opties en genoeg opbergruimte.

Northern bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Northern. Dat betekent dat wij alle Northern producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Northern en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Northern. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Northern veilig en vertrouwd online bestelt.