Meubels van Nuuck voor het leven

Nuuck is gepassioneerd door het vak van de meubelmaker en wilt deze met zoveel mogelijk mensen delen. Hierdoor ontstond het doel van Nuuck om meubels te maken die een leven lang meegaan. Meubels die naast hun liefde voor het vak ook luxe uitstralen en tegelijkertijd toegankelijk en betaalbaar blijven. De producten van Nuuck zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een doordacht en tijdloos ontwerp. Om dit te verwezenlijken, haalt Nuuck veel inspiratie uit de allerlaatste trends en combineert deze met de warmte en huiselijkheid van oudere meubelontwerpen. Hierdoor ontstaan moderne producten met een knipoog naar het verleden. Dit maakt ze niet alleen tijdloos, maar geeft ook nog eens de garantie dat je er nooit op uitgekeken raakt.

Nuuck dressoirs voor thuis en op de werkplek

Hoewel je bij een dressoir meteen denkt aan de woonkamer, kan een dressoir het ook erg goed doen op de werkplek. Een dressoir voor op de firma is het Nuuck Firma dressoir. Naast de toepasselijke naam is ook de indeling van het dressoir zeer toepasselijk. Zo is dit dressoir voorzien van meerdere open en gesloten vakken waardoor je zelf kunt kiezen welke spullen je tentoonstelt en welke je liever buiten zicht laat. De combinatie tussen het natuurlijke eikenhout en de lichtgrijze kleur zorgt ervoor dat dit dressoir gemakkelijk te combineren is en rustig oogt. Zo kun je in alle rust, ongestoord verder werken. Klinkt goed, toch?

Nuuck dressoirs bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nuuck. Dat betekent dat wij alle Nuuck dressoirs kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.