Nuuck dressoirs

Met de dressoirs van Nuuck kun je alle kanten op. Het dressoir is één van de grote spelers in een interieur en is erg veelzijdig. Gebruik het om je favoriete spullen in op te bergen of gebruik het dressoir als buffetkast. Een dressoir hoort een lange tijd mee te kunnen gaan en daarvoor ben je bij de collectie dressoirs van Nuuck aan het juiste adres. Een goed voorbeeld van een veelzijdig en tijdloos dressoir is het Nuuck Nuury dressoir. Dit eikenhouten dressoir heeft twee deuren en vier lades waarachter je van alles kwijt kunt. Door het tijdloze ontwerp en de natuurlijke uitstraling is dit dressoir ook nog eens gemakkelijk te combineren. Met de juiste accessoires bovenop, zou je denken dat dit dressoir er al een leven lang staat. En laat dat nou precies de bedoeling zijn.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Meubels van Nuuck voor het leven

Nuuck is gepassioneerd door het vak van de meubelmaker en wilt deze met zoveel mogelijk mensen delen. Hierdoor ontstond het doel van Nuuck om meubels te maken die een leven lang meegaan. Meubels die naast hun liefde voor het vak ook luxe uitstralen en tegelijkertijd toegankelijk en betaalbaar blijven. De producten van Nuuck zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een doordacht en tijdloos ontwerp. Om dit te verwezenlijken, haalt Nuuck veel inspiratie uit de allerlaatste trends en combineert deze met de warmte en huiselijkheid van oudere meubelontwerpen. Hierdoor ontstaan moderne producten met een knipoog naar het verleden. Dit maakt ze niet alleen tijdloos, maar geeft ook nog eens de garantie dat je er nooit op uitgekeken raakt.

Nuuck dressoirs voor thuis en op de werkplek

Hoewel je bij een dressoir meteen denkt aan de woonkamer, kan een dressoir het ook erg goed doen op de werkplek. Een dressoir voor op de firma is het Nuuck Firma dressoir. Naast de toepasselijke naam is ook de indeling van het dressoir zeer toepasselijk. Zo is dit dressoir voorzien van meerdere open en gesloten vakken waardoor je zelf kunt kiezen welke spullen je tentoonstelt en welke je liever buiten zicht laat. De combinatie tussen het natuurlijke eikenhout en de lichtgrijze kleur zorgt ervoor dat dit dressoir gemakkelijk te combineren is en rustig oogt. Zo kun je in alle rust, ongestoord verder werken. Klinkt goed, toch?

Nuuck dressoirs bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nuuck. Dat betekent dat wij alle Nuuck dressoirs kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.