Nuuck Kvinde

Wil jij voor de rest van je leven comfortabel zitten in je eigen huis? Dan ben je bij Nuuck aan het juiste adres. De Nuuck Kvinde collectie biedt diverse zitelementen van hoogwaardige kwaliteit. Deze banken en fauteuils zien er op het eerste oog al heel comfortabel uit en stellen zeker niet teleur wanneer je daadwerkelijk plaatsneemt. Het enige probleem is dat je nooit meer op wilt staan. De Kvinde Sofa bank met chaise longue rechts biedt genoeg plek om samen heerlijk te cocoonen, of dat nou met zijn tweeën is of met het hele gezin. De bank is met zijn dikke kussens een warme en uitnodigende toevoeging aan je interieur. Door de keuze van verschillende stoffen en kleuren ben je er zeker van dat jouw favoriet ertussen zit!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 57 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 57 producten Terug naar boven

Nuuck voor altijd

Het doel van Nuuck is om producten met een luxe uitstraling voor een betaalbare prijs aan te bieden. Dit omdat Nuuck vindt dat iedereen betaalbare luxe in huis verdient. Het is belangrijk dat je je comfortabel voelt in je eigen huis. Zodat je elke dag met plezier weer thuiskomt en kan opladen voor de volgende dag. Maar het moet ook een plek zijn waar je trots op bent en een plek die je graag deelt met vrienden en familie. Het comfort van de Kvinde serie sluit daar mooi op aan. Het zijn elementen die een leven lang meegaan en het middelpunt zullen zijn van vele mooie herinneringen. Want de producten van Nuuck passen helemaal in de trends van nu en hebben ook een tijdloosheid over zich die elke toekomstige trend zal doorstaan. En dat is mooi, want hoe langer we met onze bezittingen doen, hoe minder we het milieu belasten.

Nuuck: comfortabel en duurzaam

De meubels uit de Kvinde collectie zijn gemaakt door gekwalificeerde vaklieden die hier hun werk en leven van hebben gemaakt. En dat zie en voel je zeker terug. Ook is er voor de productie van de producten enkel en alleen gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen. Zo zijn de stoffen onverwoestbaar en het hout dat gebruikt is voor de constructie is FSC gecertificeerd. De bank is zo gemaakt dat hij perfect demonteerbaar is wanneer hij ooit aan zijn einde komt. Zo is elke onderdeel makkelijk te recyclen en krijgt elk onderdeel een nieuw leven. Dat maakt de producten naast supercomfortabel ook duurzaam. En dat maakt dat de Kvinde Sofa bank 3-zits nóg lekkerder zit. Om je zithoek helemaal compleet te maken, kun je ook de Kvinde fauteuil toevoegen. Het relaxen kan beginnen.

Nuuck Kvinde bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nuuck. Dat betekent dat wij alle producten uit de Nuuck Kvinde collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.