Nuuck eetkamerstoelen

Of je nou een klassiek, modern, industrieel of Scandinavisch interieur hebt, in de collectie eetkamerstoelen van Nuuck ben je gegarandeerd aan het juiste adres. De eetkamerstoelen van dit designlabel hebben stuk voor stuk een bijzondere en eigen uitstraling. De stoelen hebben allemaal een eigen karakter en tijdloos ontwerp. Tel daar de trendkleuren bij op en je weet dat je eetkamerstoelen voor het leven hebt. Dat kun je overigens heel letterlijk nemen, want het doel van Nuuck is om meubels te creëren die een leven lang mee gaan. Het maakt niet uit voor welke ruimte en in welke stijl je eetkamerstoelen zoekt, in de collectie van Nuuck weet je zeker dat je een stoel vindt die helemaal bij jou past.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Nuuck

De naam Nuuck verwijst naar de hoofdstad van Groenland, Nuuk. Het is een enorm land dat grotendeels bedekt is met sneeuw en ijs. Maar onder deze dikke lagen sneeuw en ijs bevindt zich een wonderschone natuur. De vaklieden van Nuuck hebben niet alleen een passie voor het vak van de meubelmaker, maar ook voor de natuur. Deze gouden combinatie zorgt ervoor dat ze bij Nuuck hard werken aan het behoud van de natuur en daarom kiezen voor tijdloze ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit. Voor het maken van de producten worden hoofdzakelijk duurzame en herbruikbare materialen gebruikt zodat de aarde zo min mogelijk belast wordt. De tijdloze ontwerpen zijn zo doordacht dat ze iedere toekomstige trend zullen doorstaan. En dat is mooi, want zo raken wij er niet op uitgekeken en belasten we het milieu stukken minder.

Alle stijlen eetkamerstoelen bij Nuuck

In de eetkamerstoelen collectie van Nuuck vind je comfortabele eetkamerstoelen in allerlei verschillende soorten stijlen. De Etah eetkamerstoel en de Eva Dining eetkamerstoel zouden het bijvoorbeeld erg goed doen in een modern, klassiek of industrieel interieur. Hun simpele ontwerp en glans geven de stoel een futuristische uitstraling waardoor ze net kunstobjecten lijken. Het zorgt er ook voor dat deze eetkamerstoelen de perfecte tegenhanger zijn op een kleurrijk en versierde setting. De Himl eetkamerstoel en de Vinder stoel met houten onderstel zijn de perfecte eetkamerstoelen voor in een bohemian of Scandinavisch interieur. Het omarmende ontwerp en het zachte materiaal zorgen voor een warm en huiselijk gevoel dat nog eens extra versterkt wordt door de warme kleuren waarin ze verkrijgbaar zijn.

Nuuck eetkamerstoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nuuck. Dat betekent dat wij alle Nuuck eetkamerstoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Nuuck en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.