Nuuck banken

Naast de eettafel en het bed is de bank één van de hoofdrolspelers in ieder interieur. Dit meubelstuk is zeer geschikt voor veel verschillende doeleinden. Om visite op te ontvangen, om lekker een boek op te lezen, om samen een film op te kijken of om lekker op bij te kletsen onder het genot van een kop thee of een glas wijn. De collectie banken van Nuuck bevat verschillende exemplaren die zorgen voor een comfortabel middelpunt in je woonkamer. Neem de Kvinde Sofa bank 4-zits. Deze grote bank biedt genoeg ruimte om samen op te hangen of lekker lang uitgerekt in je eentje. Is deze maat je te groot? Hij is er ook in een twee- of driezits. De kussens zijn gevuld met hoogwaardig schuim dat altijd weer gemakkelijk zijn plaats terugvindt. Dat maakt dat je er lekker op kunt leven, maar dat hij er niet snel doorleefd uit zal zien.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-20 van 20 producten Sorteren op 1-20 van 20 producten Terug naar boven

Nuuck knipoogt naar het verleden

Dit merk heeft een grote passie voor het vak van de meubelmaker. Nuuck gelooft in goede ontwerpen waar net iets langer over nagedacht is. En deze passie willen ze graag met zo veel mogelijk mensen delen. Vandaar dat het hun doel is om producten die luxe en vakmanschap uitstralen tegen een betaalbare prijs aan te bieden. Het assortiment bestaat uit moderne producten die een knipoog tonen naar het verleden. Dit maakt dat ze een bepaalde tijdloosheid over zich heen hebben die de garantie geeft dat je er nooit op uitgekeken raakt. Want ook dat is een doel van Nuuck: meubels maken voor het leven. Zo belast je het milieu minder. Vandaar dat de banken ook zo in elkaar zijn gezet dat ze makkelijk te demonteren zijn. Zo kunnen alle materialen gerecycled worden en leven de banken, in welke vorm dan ook, nog lang en gelukkig.

Nuuck heeft verstand van zaken

De banken van Nuuck zijn gemaakt met verstand van zaken en oog voor detail. Dat maakt dat er over werkelijk alles van het ontwerp is nagedacht. En dat geld niet alleen voor de buitenkant. Want hoewel de esthetiek van een bank zeker belangrijk is, van een mooie bank waar je niet lekker op kunt zitten wordt niemand blij. Daarom is er heel zorgvuldig nagedacht over de constructie, de vering, het schuim, de stof en de stiknaden. De Nuuck banken zijn met veel passie en liefde gemaakt. En dat voel je terug wanneer je op een exemplaar gaat zitten. Het zijn gastvrije items die je huis van extra comfort voorzien.

Nuuck banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nuuck. Dat betekent dat wij alle Nuuck banken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.