Actie: -30% op alles van Nuuck

Je ontvangt nu 30% korting op alle producten van Nuuck. De actie geldt t/m 28 november.

Over design van Nuuck

De naam Nuuck verwijst naar de hoofdstad van Groenland en dat is Nuuk. Het is een fantastisch land dat grotendeels bedekt is met een laag ijs. Het is ook een land waar je de tijd voor moet nemen en dat geldt logischerwijs voor dit designlabel. Onder de laag ijs bevindt zich een wonderschone natuur. Als je het verhaal achter de producten leert kennen, kom je erachter met welk(e) passie en enthousiasme  de designproducten worden gemaakt. Voor het maken van de producten worden hoofdzakelijk duurzame en herbruikbare materialen gebruikt zodat de aarde zo min mogelijk wordt belast. Een mooi voorbeeld zijn de vloerkleden die onder andere worden gemaakt van oude petflessen. Daarnaast is het designlabel ook bezig met het ontwikkelen van bureautafels van oud papier. Goed bezig, vinden wij.

Meubels, verlichting en vloerkleden van Nuuck

Nuuck heeft een veelzijdig assortiment met onder andere meubels, verlichting en uiteraard vloerkleden. Elk woonproduct wordt met veel zorg en aandacht ontworpen. Zo wordt er gekeken naar de laatste trends en wordt er net iets langer nagedacht over een ontwerp. Comfort staat hoog in het vaandel net als duurzaamheid. Daarnaast zien we ook een knipoog naar het verleden terugkomen in de woonproducten. De vormen en ontwerpen van vroeger worden op een prachtige wijze in een nieuw jasje gestoken. De producten zijn onvoorspelbaar en daardoor verrassen ze je telkens weer. De kleuren zand, groen, zwart en wit spelen de hoofdrol in de collectie van Nuuck. Toegankelijke kleuren die eenvoudig te combineren zijn in ieder interieur. Een voorbeeld van zo’n product is het Nuuck Thore vloerkleed 170x240.

Nuuck vloerkleden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nuuck. Dat betekent dat wij elk Nuuck vloerkleed kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.