Naar boven

Unieke producten van Studio HENK

Studio HENK is een Nederlands designlabel en opgericht door de gebroeders Albers. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een serieus eindproduct. Destijds waren ze op zoek naar een betaalbare eettafel, maar konden deze niet vinden. Hierdoor ontstond het idee om zelf tafels te maken die wel toegankelijk zijn voor iedereen. Later breidde de collectie uit en maken zij hedendaagse tafels, stoelen en kasten. De meeste producten zijn zelf samen te stellen. Het kan dus heel goed zijn dat je bij een groot deel van de collectie zelf de kleur en het materiaal kunt kiezen. Hierdoor creëer je telkens een andere uitstraling en heb je een product in je woonkamer.

Je eigen samengestelde fauteuil van Studio HENK

Ben je op zoek naar een fauteuil die precies past bij jouw smaak? Dan is de Studio HENK Co fauteuil met wit frame echt iets voor jou. De stoel kun je namelijk samenstellen zoals jij dat wilt. De basis van de stoel is tijdloos, maar toch modern. Het witte frame is namelijk gemaakt van gepoedercoat staal. De bekleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen. Zelfs voor de armleuning kun je uit verschillende kleuren kiezen. De stoelen kun je dus helemaal samenstellen zoals jij dat graag zou willen. Hierdoor heb je een stoel die altijd voldoet aan jouw eisen. Houd je niet van een wit frame? Geen probleem. De Studio HENK co fauteuil met zwart frame is precies hetzelfde, maar dan is het frame van zwart gepoedercoat staal.

Studio HENK fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Studio HENK. Dat betekent dat wij alle Studio HENK fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.