Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Tafels Tafels

Stoelen Stoelen

Wandkasten Wandkasten

Salontafels Salontafels

Sorteren op 1-36 van 54 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 54 producten Terug naar boven

Alles over Studio HENK

Designlabel Studio HENK is opgericht door de gebroeders Albers uit het zuidelijke deel van ons kikkerlandje. Jaren terug begonnen ze een zoektocht naar een mooie, betaalbare designtafel. Al snel bleek dat knap lastig is en besloten ze om zelf een tafel te ontwerpen en bouwen. En dat was direct een succes. De inspiratie voor deze items deden ze op tijdens hun wandelingen in de frisse berglucht en mooie natuur van Noorwegen. Wat ooit als een hobby begon, groeide uit tot een prachtig designmerk met designmeubels van hoogwaardige kwaliteit die bereikbaar zijn voor iedereen. In 2012 kwamen de broertjes op het idee om het toch wat serieuzer aan te pakken en zijn ze tot op de dag van vandaag continu bezig met het vernieuwen en verbeteren van hun Dutch Design producten. De Studio HENK stoelen en fauteuils zijn daar een perfect voorbeeld van.

Dé Butterfly serie van Studio HENK

Een serie producten die gezien mag worden gaat het leven door onder de naam Butterfly. Deze serie producten van Studio HENK bestaat uit tafels, krukken en eetbanken die allemaal dat kenmerkende onderstel hebben in de kleuren wit of zwart. De naam van deze serie komt ook niet uit de lucht vallen: als je het onderstel ziet, dan herken je vast direct de vorm van een vlinder hierin. Het ontwerp van de tafel geeft een luchtige en speelse look. Door het design van deze tafel doet hij het eigenlijk in elke ruimte heel goed. De eetkamer of woonkamer verdient uiteraard wel de voorkeur, want een tafel als deze mag gezien worden. En in een ruimte als deze breng je dagelijks toch behoorlijk wat tijd door.

Een Studio HENK kast of een Studio HENK bank

De missie van Studio HENK is om tijdloze meubels te ontwerpen die een leven lang meegaan en het creëren van producten die je iedere dag opnieuw kunt gebruiken. Studio HENK boekte al snel succes met de eerste eettafels. Inmiddels bestaat de collectie uit veel meer type meubels die je nodig hebt in je interieur. Wat dacht je van een Studio HENK bank of een Studio HENK wandkast? De modulaire wandkast is een praktisch design meubel dat momenteel erg populair is. De Studio HENK Modular Cabinet kasten komen overal wel van pas. Door de veelzijdige uitstraling komt een Studio HENK kast in bijna elke interieurstijl goed tot zijn recht. Alle design meubels van Studio HENK kun je helemaal zelf samenstellen, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt voor jouw ideale ontwerp.

Studio HENK bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Studio HENK. Dat betekent dat wij alle producten van Studio HENK kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Studio HENK en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Studio HENK. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.