Studio HENK Butterfly

De Studio HENK Butterfly collectie bestaat uit verschillende design eettafels en eettafelbanken die allemaal één ding gemeen hebben: een metalen frame dat verdacht veel lijkt op een vlinder. Deze collectie is niet voor niets het paradepaardje van Studio HENK. Met zijn vleugels staat de vlinder in dit ontwerp symbool voor vrijheid. Niet alleen de vlinder in het frame, maar ook de meubels als geheel ademen deze vrijheid. Het eikenhouten tafelblad en de dunne poten van de Butterfly tafel 240x90 geven de Studio HENK tafel als geheel namelijk een luchtige, lichtvoetige en speelse uitstraling. Omdat deze Butterfly tafel verkrijgbaar is in verschillende maten, kleuren en afwerkingen kun je hem helemaal naar wens samenstellen. Voor welke design eettafel ga jij?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Over Studio HENK: Studio HENK eettafels

Zo’n vijf jaar geleden gingen Xander en Okke Albers op zoek naar een mooie, nieuwe designtafel. Tot hun grote schrik kwamen ze erachter dat ze niets konden vinden wat binnen hun budget lag en helemaal naar wens was. Dit kon toch niet waar zijn? Het zaadje van Studio HENK werd geplant. Xander en Okke besloten om zelf een tafel te ontwerpen en te bouwen. Deze eerste design eettafel was een denderend succes. Ze reisden samen af naar Noorwegen waar ze werden geïnspireerd door de schoonheid en simpliciteit van de Scandinavische natuur. Eind 2012 besloten ze samen om van hun hobby hun werk te maken. Inmiddels verblijden ze menigeen al vijf jaar met de mooie, eerlijke en betaalbare Studio HENK eettafels. En hoewel Studio HENK in de afgelopen vijf jaar is uitgegroeid tot een volwaardig designlabel, is één ding onveranderd gebleven. Xander en Okke beschouwen het ontwerpen en maken van tafels nog steeds als hun grootste hobby. De Studio HENK Butterfly tafel is daar een perfect voorbeeld van.

De perfecte combinatie: een Studio HENK Butterfly eettafel met eetbank

Xander en Okke hebben de afgelopen vijf jaar niet alleen tafels ontworpen, maar hebben hun horizon verbreed. Zo bevat de Studio HENK Butterfly collectie niet alleen een design tafel, maar eveneens de Butterfly eetbank 220x40. Uitgevoerd in dezelfde stijl en met hetzelfde kenmerkende frame als de Butterfly tafel zijn de tafel en eetbank natuurlijk de perfecte match. Voor de liefhebbers van de ronde tafel ontwierpen ze de Studio HENK Butterfly Tripod en de Studio HENK Butterfly Quadpod. De Studio HENK Butterfly Quadpod 160 centimeter is een bijzonder ontwerp dat elk interieur een unieke uitstraling geeft. Waar je ook voor kiest, met een Studio HENK Butterfly eettafel haal je een schitterend stukje design in huis. Voor welke Butterfly tafel ga jij?

Studio HENK Butterfly bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Studio HENK. Dat betekent dat wij alle producten uit de Studio HENK Butterfly collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.