Tom Dixon Spring

De Tom Dixon Spring serie bevat een drietal hanglampen waar je zelf de vorm van mag bepalen. Tussen de boven- en onderkant van de lamp zitten gedraaide stroken van roestvrijstaal. De lamp komt plat verpakt en bij het uitpakken kun je zelf bepalen hoe ver je deze uitrekt. Zo kun je kiezen voor een meer langwerpige smalle vorm of juist voor een platte brede vorm. Je keuze heeft ook effect op de openheid van de lamp en op de dichtheid van het patroon. De Spring medium hanglamp LED van Tom Dixon kan dus diverse gedaantes aannemen en wel helemaal naar jouw smaak. Het leuke is ook dat je om de zoveel tijd kan wisselen van vorm. Zo lijkt het net alsof je telkens weer een nieuwe lamp in huis hebt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Design van Tom Dixon

Tom Dixon zijn carrière in de designwereld begon in de jaren 80 met het lassen van staalafval waar hij nieuwe uitgesproken meubelstukken van maakte. Deze innovatieve houding viel op en hij werkte de jaren daarna voor verschillende grote merken. Tot 2002. Toen besloot hij zijn eigen studio te beginnen. Een plek voor nieuwe avonturen op het gebied van product- en interieurontwerp. Inmiddels heeft het merk een assortiment van wel zeshonderd producten. Variërend van verlichting tot meubels en van servies tot kaarsen. In zijn stijl zie je nog steeds de liefde voor uitgesproken vormen en interessante materialen Dit zijn de kenmerken uit het begin van zijn carrière. Ook de Spring collectie is daar een goed voorbeeld van. Tom Dixon nodigt je uit zelf een rol te spelen in de uiteindelijke vorm van het product.

Tom Dixon String lampen die met je meedenken

De lichtbron van deze serie lampen is een speciaal ontworpen dimbare LED die bovenin de spiraal zit verwerkt. Je ziet dus geen peertje hangen waardoor de vorm alle aandacht krijgt die hij verdient. De lamp komt in drie maten voor waarvan de Spring small hanglamp LED de kleinste is en de Spring large hanglamp LED de grootste. Wanneer je de ruimte hebt, is het ook mooi ze in een groep bij elkaar te hangen. Door te variëren met de verschillende maten en vormen krijg je een speels effectDe lampen zijn verkrijgbaar in twee kleuren: goud en wit. Elke kleur heeft zijn eigen unieke uitstraling en brengt een andere sfeer met zich mee. Welke past het beste bij jou thuis?

Tom Dixon Spring bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tom Dixon Spring collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.