Naar boven

Actie: -15% op alles van Tom Dixon

Je ontvangt nu 15% korting op alle producten van Tom Dixon.

Sorteren op

1-36 van 44 producten

Tom Dixon: continue innovatie is een must

Designlabel Tom Dixon is opgericht in 2002. Tom Dixon zelf is geboren in 1959 in Tunesië. Van origine is hij een autodidact Britse ontwerper die zich vooral heeft gespecialiseerd in gelaste meubels. Dit designmerk is niet zomaar een label, maar een authentiek Brits ontwerp- en productiebedrijf van vooral meubels en verlichting. Tom Dixon streeft niet alleen naar continue innovatie, maar heeft vooral ook de missie om in elk geval de Britse meubelindustrie te herleven. De inspiratie van dit prachtige merk komt (zoals je misschien al wel dacht) uit het Engelse erfgoed. Ze komen hun missie aardig na, want elk jaar lanceert Tom Dixon wel weer nieuwe collecties op beurzen in Milaan, Londen en Parijs. Aardig internationaal georiënteerd denk je misschien. Maar daar blijft het niet bij, want inmiddels hebben ze ook verkooppunten in meer dan zestig landen. Wij kunnen je verklappen dat het moeilijk is om van die prachtige Tom Dixon accessoires af te blijven.

Tom Dixon accessoires: een klompje goud

Een melkkan, theepot, suikerpot of gouden taartschep. Wat wil je nog meer? Met de Tom Dixon Form serie haal je prachtige luxe tafelaccessoires in huis. De schalen uit deze reeks kunnen perfect worden gebruikt om voedsel in te serveren, maar zijn ook mooi als sierobject. Je voelt je een echte koning(in) met al dat goud aan tafel. Je wordt er bijna hebberig van! Om je huis in koninklijke sfeer te houden, stellen we je graag voor aan de Tom Dixon Alloy familie. Haal de heerlijke geurige kaarsen uit deze serie in huis en jouw paleisje ruikt altijd lekker! Ook zijn deze kaarsen leuk om cadeau te geven. Wil je echt een opvallend item in huis? Dan zijn de vazen uit de Stack collectie echt wat voor jou!

Een avondje dineren in stijl

Help?! Je schoonfamilie komt een avondje dineren. Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Daarnaast mag een mooi gedekte tafel niet ontbreken. Gelukkig helpt Tom Dixon je graag om van dit avondje een succes te maken. Om te beginnen zet je een paar mooie kandelaars op tafel uit de Tom Dixon Stone serie. Vervolgens zet je een Tom Dixon Tank karaf op tafel. Zo kunnen jouw gasten altijd drinken pakken wanneer zij maar willen. Het eten serveer je natuurlijk ook in stijl met een dienblad uit de Tom Dixon Plum serie. Om de avond uiteindelijk in stijl af te sluiten, serveer je een bolletje ijs in een prachtig ijsschaaltje. Laat het avondje maar komen, want jij bent er helemaal klaar voor met de accessoires van Tom Dixon.

Tom Dixon accessoires bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle Tom Dixon accessoires kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Tom Dixon accessoires en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Tom Dixon, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Tom Dixon