Tom Dixon Bone

De Tom Dixon Bone collectie bestaat uit een aantal schalen en een onderzetter. Het is meteen duidelijk waarom deze lijn de Bone collectie is genoemd. Elk item uit deze lijn bestaat namelijk uit een asymmetrische, botachtige structuur. Maar ook als we verder dan het uiterlijk van deze items kijken, is de naam toepasselijk. De items uit deze collectie zijn stuk voor stuk handgemaakt. Daarbij bestaan ze voor 100 procent uit massief messing. Zo zijn ze ook zo sterk als botten, wat betekent dat ze heel lang meegaan. Extra fijn is dat de schalen allemaal verschillende afmetingen hebben. Naast de schalen bevat de Tom Dixon Bone collectie ook de Bone Trivet Brass onderzetter. Wil je alles weten over de onderzetter en de schalen? Lees dan snel verder! 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Tom Dixon

Tom Dixon ademt passie voor design. Hoewel Tom nooit een opleiding in design heeft gevolgd, mag hij tot een van de grootste namen in designland van dit moment worden gerekend. In 2002 zette Tom onder de naam ‘Tom Dixon’ zijn eigen bedrijf op, dat bij het grote publiek vooral bekend is vanwege zijn lampen. Dat Tom Dixon veel meer is dan alleen verlichting, bewijst het label maar weer eens met de Tom Dixon Bone collectie. Wil jij meer ontdekken dan alleen de verlichting van Tom Dixon? Neem dan snel een kijkje bij de accessoires van Tom Dixon. Naast accessoires kun je bij Tom Dixon terecht voor een ruim aanbod meubels en lampen waarmee je je woning compleet kunt inrichten. We verklappen je het vast: het is moeilijk om van elk van deze producten af te blijven.

Fraaie Tom Dixon Bone woonitems

De onderzetter is gemaakt van dezelfde botstructuur als de schalen uit de Bone collectie, maar ditmaal zitten sommige botten een beetje scheef. Hierdoor zweven de bovenste botten een paar centimeter boven het tafeloppervlak. Zo wordt jouw tafel beschermd tegen alle gloeiend hete pannen en ovenschalen. Daarnaast ziet het er ook gewoon heel bijzonder uit. Eigenlijk zou je hem na het afruimen van je tafel gewoon moeten laten staan… De schalen vormen een ander belangrijk onderdeel van deze collectie. De Bone Bowl schaal small is met een diameter van 22 centimeter de kleinste uit deze familie. De Bone Bowl schaal heeft een diameter van 39 centimeter en is daarmee het grotere broertje. Iedereen die het nog groter zoekt, kan bij het zien van de Bone Bowl schaal extra large zijn hart ophalen; met een diameter van 60 centimeter is deze schaal veruit de grootste schaal uit de Tom Dixon Bone lijn.

Tom Dixon Bone bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tom Dixon Bone collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.