Tom Dixon Press

Met een design lamp uit de Tom Dixon Press serie haal je een object voor altijd in huis. De Press lampen zien er stuk voor stuk prachtig uit. Door de bijzondere manier waarop de glazen ‘lampenkappen’ in elkaar zitten, hebben de lampen haast meer weg van kunstwerken dan van lichtbronnen. Kijk bijvoorbeeld naar de Tom Dixon – Press Cone hanglamp LED. Zeker wanneer het licht aan staat, doet deze lamp sculpturaal aan. De lamp is klassiek en tijdloos tegelijkertijd. Eén ding is zeker: een lamp van Tom Dixon gaat niet uit de mode. Deze collectie is zeer geschikt voor als je op zoek bent naar een bijzonder item. De continue innovatie en buitengewoonheid waar Tom Dixon naar op zoek is, komt duidelijk terug in de Tom Dixon Press serie.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

De mooiste ontwerpen van Tom Dixon

Het merk Tom Dixon is begonnen bij, hoe kan het ook anders, de jonge Tom Dixon. Toen Dixon professioneel optrad als muzikant met zijn band, maakte hij in zijn vrije tijd graag design-objecten. Deze verkocht hij aan vrienden en familie. Toen zijn objecten in de smaak vielen, werden de ambities van de jonge Tom Dixon ook steeds groter. Uiteindelijk leidde zijn hobby in 2002 tot het officiële designmerk Tom Dixon. Kenmerkend voor Tom Dixon is het hunkeren naar innovatie en buitengewone objecten. Inmiddels is Tom Dixon uitgegroeid tot een belangrijk Brits designlabel, met vele verkooppunten en vele iconische designs. Meubels, accessoires en verlichting, Tom Dixon verkoopt het allemaal. Waar je ook naar op zoek bent, bij Tom Dixon kun je het ongetwijfeld vinden in de meest bijzondere en prachtige vorm.

Tom Dixon Press lampen

Het bijzondere uiterlijk van de Tom Dixon Press lampen hebben zij te danken aan het glas waar zij van gemaakt zijn. De lampen heten niet voor niets ‘Press’. Zij zijn vernoemd naar het productieproces. De lampen worden gemaakt door enorme hoeveelheden gesmolten glas met een temperatuur van 1200 graden Celsius in stalen mallen te persen. Hierdoor ontstaan de meest prachtige vormen van ontzettend dik glas. Kijk maar naar de Tom Dixon Press Sphere hanglamp of de Tom Dixon Press wandlamp LED IP55. Door dit ontzettend dikke glas weerkaatst het licht in de Press lampen op een speciale manier. De Press lampen zijn, net als andere ontwerpen van Tom Dixon, stuk voor stuk uniek. Met deze lampen zul je hoofden doen draaien! Ga dus voor een Press lamp.

Tom Dixon Press bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle Press producten van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle producten van Tom Dixon kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Wij staan zeven dagen per week voor je klaar. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Tom Dixon. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.