Naar boven

HAY design

HAY is in 2003 opgericht en is daardoor een relatief jong label in de meubelwereld. HAY is uitgegroeid tot een ongekend populair merk, en niet zonder reden. De ontwerpen zijn uniek en tijdloos, en bovendien is al het moois van HAY ook nog eens goed betaalbaar. HAY werkt samen met een groot aantal bekende ontwerpers. De designers krijgen nooit een opdracht mee: ze worden volledig vrijgelaten en kunnen ontwerpen wat ze willen. Het resultaat is een brede collectie van prachtige design accessoires en meubels. Onderdeel van de collectie is bijvoorbeeld de HAY kapstok serie, die herkenbaar is aan de typisch Deense strakke belijning.

Kunst of kapstok?

De Straight up kapstok is typisch een HAY kapstok die je oog streelt door zijn schoonheid. De kapstok is ontworpen door de Deense ontwerper Leif Jørgensen. Het roestvrijstalen frame is eenvoudig en elegant, en daarin schuilt precies de kracht die we gewend zijn van HAY. Met rechte rug en met veel plezier draagt deze HAY kapstok al je jassen en sjaals. Andere ontwerpen van de hand van Leif Jørgensen zijn de Loop Stand kapstok van 130 centimeter breed, en de Loop Stand Hall kapstok van 45 centimeter breed. Deze driepoten functioneren geweldig als kapstok: een paar kleerhangers erbij en klaar is Kees. Maar deze kunstwerken uit de HAY kapstok collectie zijn ook op zichzelf een fantastische aanwinst voor je interieur.

HAY kapstok haken

HAY begrijpt als geen ander dat een ontwerp niet alleen mooi, maar ook praktisch moet zijn. Beide eigenschappen zie je terug in de Hay kapstok serie ‘Beam’. Aan een eenvoudige aluminium balk hangen verschuifbare haken, waarvan je zelf kunt bepalen op welke afstand je ze plaatst. Ook kun je extra haken toevoegen, bijvoorbeeld omdat je bezoek verwacht. Deze HAY kapstok collectie bevat drie formaten: de Beam kapstok small is 60 cm en heeft standaard vier haken, de Beam kapstok medium is 90 cm en heeft vijf haken, en de Beam kapstok large is 200 cm en heeft acht haken. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren voor de aluminium balk, en ook de haken zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Zo’n HAY kapstok is dus precies aan je wensen aan te passen en zal jarenlang een toevoeging zijn op je interieur.

HAY kapstokken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij elke HAY kapstok kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de HAY kapstok serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je HAY kapstok, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HAY