Buffetkasten

Design buffetkasten

Een buffetkast zien we veel in de keuken, woonkamer of eetkamer. Deze kasten bieden jou de mogelijkheid om je mooiste servies in tentoon te stellen. Zonde om dat op te bergen terwijl je het misschien wel graag in het zicht hebt staan. Het voordeel van buffetkasten is wel dat ze enerzijds inspelen op de mogelijkheid tot opbergen en anderzijds jou de optie bieden om enkel spullen te laten zien waar je trots op bent of blij van wordt. Denk naast servies bijvoorbeeld aan een kookboek van je favoriete eten of een prachtige vaas waar normaal gesproken je lievelingsbloemen in staan. We kunnen ons voorstellen dat het best lastig kan zijn om een buffetkast te vinden die aansluit bij wat je zoekt. Deze rijkelijk gevulde selectie laat je in een oogopslag zien welke mogelijkheden je hebt waardoor er vast en zeker een buffetkast bij zit die je wenst. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

De grootte van een buffetkast

Buffetkasten ogen vaak immens. Dat is het beeld wat mensen vaak van zo’n soort kast hebben. In ons assortiment vind je buffetkasten die inderdaad groots zijn waardoor je hoe dan ook genoeg opbergruimte hebt. De vraag is wel of dit aansluit bij wat je zoekt en of het ook past bij de ruimte die je voor ogen hebt. Daarom laten we je ook een mix zijn van wat smallere buffetkasten. Dit zien we bijvoorbeeld terug in kasten van Livingstone Design. De combinatie van open gedeeltes met lades en deurtjes maakt zo’n exemplaar super functioneel en geeft een speelse twist waardoor het een ware aanvulling vormt voor je interieur.

Stijlvolle buffetkasten in verschillende stijlen

Om een buffetkast uit te zoeken die helemaal past bij wat je zoekt, is het handig om te weten waar je precies naar zoekt. Landelijk, stoer, industrieel, klassiek of misschien wel een combinatie van een aantal stijlen? Het zit hem in de keuze voor materialen, vormen en kleuren die een bepaalde stijl uitstekend weten over te brengen. De combinatie van staal en hout met wat robuustere elementen zorgt al gauw voor die stoere industriële look wat vaak goed in de smaak valt. Anderzijds kunnen strakke lijnen, neutrale kleuren en functionele elementen perfect bijdragen aan een buffetkast die het goed doet in de Scandinavische woonstijl. Ben jij er al over uit welke buffetkast het gaat worden?

Buffetkasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle buffetkasten van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar buffetkasten van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.