Ladekasten

Ladekasten

Een ladekast vormt de perfecte aanvulling in elke ruimte in je interieur om je spullen in op te bergen. De verschillende lades geven je de mogelijkheid om je spullen direct te sorteren en groeperen. Je kunt elke lade een thema geven waardoor het als het goed is heel eenvoudig is om alles weer terug te vinden. De ladekasten zijn er in allerlei soorten: hoog, laag, donkerbruin, blauw, smal en breed. In het rijkelijk gevulde assortiment ladekasten vind je diverse opties waarvan er vast een of meerderen aan je eisen voldoen. Een wat lage, smalle ladekast met drie laatjes functioneert ook perfect als nachtkastje op je slaapkamer terwijl een ladekast met zeven laden of meer het goed doet in de woonkamer. Ben jij er al over uit welk exemplaar het mag worden?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 41 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 41 producten Terug naar boven

Waar let je op bij de aankoop van een ladekast?

Om er zeker van te zijn dat je een ladekast uitzoekt die past bij alle eisen waaraan deze moet voldoen, is het handig om van tevoren op te meten hoe groot hij mag zijn. En dat geldt voor zowel de breedte en hoogte als de diepte. Dit bepaalt ook voor een groot deel in welke ruimte je zo’n ladekast neer kunt zetten. Los daarvan is het belangrijk om te kijken naar de hoeveelheid lades die erin zitten om erachter te komen of alle spullen die je wilt opbergen hier daadwerkelijk in passen. Het materiaal kan ook een bepalende factor zijn. Zo voeg je met een houden ladekast al gauw wat extra warmte toe aan de ruimte terwijl staal soms wat kil kan ogen en een stoer karakter heeft.

Ladekasten: van industrieel tot minimalistisch

De collectie ladekasten speelt op veel verschillende woonsmaken in. Zo is de kans groot dat jouw favoriete kast ertussen zit. Heb je een favoriet(e) merk, stijl of vorm voor ogen? De ladekasten van Dutchbone hebben dat stoere, industriële karakter en benadrukken daardoor perfect deze uitstraling in de ruimte die jij voor ogen hebt. Het voordeel is dat de kasten van dit merk in verschillende varianten beschikbaar zijn. Ben je liefhebber van de Scandinavische look? Dan kunnen de ladekasten van Muuto, Normann Copenhagen en Montana vast en zeker aan jouw verwachtingen voldoen door hun simplistische uitstraling.

Ladekasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle ladekasten van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar ladekasten van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.