Stellingkasten

Design stellingkasten

Een stellingkast leent zich eigenlijk voor vrijwel elke ruime in een woning. Denk bijvoorbeeld aan de keuken voor al je keukenbenodigdheden, de woonkamer waar je je mooiste foto’s, boeken en plantjes laat zien of kantoor waarin je mappen, schrijfwaren en notitieblokken overzichtelijk in kunt opbergen. Het voordeel van een stellingkast is dat deze vaak (grotendeels) open is. Zo zie je in een oogopslag waar je hetgeen kan vinden waar je naar op zoek bent. Als je het over stellingkasten hebt, denk je misschien niet direct aan de meest stijlvolle exemplaren die ook daadwerkelijk een ruimte naar een hoger niveau kunnen tillen. Deze collectie stellingkasten laat zien dat dit ook anders kan. Heb jij al een idee welke kast jouw woning mag sieren?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 85 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 85 producten Terug naar boven

Toegankelijke stellingkasten van Hay

De collectie laat veel stellingkasten van Scandinavische afkomst zien. Scandinavisch design kenmerkt zich onder meer door functionaliteit, eenvoud en natuurlijke materialen. Deze elementen zie je ook terug in veel van deze stellingkasten. Die toegankelijke uitstraling zorgt ervoor dat je deze stellingkast(en) eenvoudig combineert met andere producten in je interieur. De Woody kasten van het Deense Hay zijn razend populair en voldoen hoogstwaarschijnlijk aan je verwachtingen. Deze open kasten zijn er in allerlei maten: van smal tot breed en van laag tot hoog. Het is maar net waar je naar op zoek bent. Door de stevige draagconstructie ben je er in elk geval zeker van dat zo’n stellingkast staat als een huis. Hierdoor doet hij het niet alleen perfect in de woon- of eetkamer, maar bijvoorbeeld ook in de kinderkamer.

Een ware toevoeging: stijlvolle stellingkasten

Mis je opbergruimte of is er simpelweg een wand in je woning die wat saai oogt en je graag wat opfleurt? Dan kan een stellingkast daar absoluut een handje bij helpen. Een stellingkast dient vooral in dat laatste geval als plek waar je je mooiste spullen, herinneringen en bloemen in tentoon kunt stellen. De ideale plek om een stel van je favoriete woonaccessoires te laten zien. De stellingkasten van Dutchbone ogen stoer, industrieel en vaak wat donker. Ideaal voor degenen die deze eigenschappen zeer waarderen. Pols Potten heeft kasten die hier ook wel wat van weg hebben, maar alle details in deze kasten zijn net wat eleganter. Deze Shelf Unit kasten combineer je door hun stijlvolle design eenvoudig met andere woonstijlen.

Stellingkasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle stellingkasten van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar stellingkasten van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.