Opbergkasten

Opbergkasten

Het zit hem in de naam: opbergkasten zijn er echt voor bedoeld om al je spullen in op te bergen zonder dat jezelf elke dag weer tegen die rommel aan moet kijken of je visite dit onder ogen komt. Logischerwijs hebben alle opbergkasten verschillende deuren (en lades) waardoor je alles wat je liever niet continu in het zicht hebt eenvoudig opbergt. Om aan ieder zijn of haar wens te kunnen voldoen, hebben we het assortiment verrijkt met tientallen exemplaren die elk op hun eigen manier jouw interieur kunnen aanvullen. Elke kast typeert zich door een ander(e) materiaalsoort, kleur of vorm. Door te spelen met deze elementen kun je een opbergkast uitzoeken die helemaal voldoet aan jouw wensen. Voor welk exemplaar je uiteindelijk ook kiest, het is in elk geval zeker dat een willekeurige kast jou van het opbergprobleem afhelpt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 88 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 88 producten Terug naar boven

Opbergkasten waar je blij van wordt

Om de aankoop van een opbergkast te laten slagen, is het allereerst belangrijk dat je weet waar deze aan moet voldoen. Welk formaat zoek je, hoe moet hij er ongeveer uit komen te zien en welke kleur(en) mag hij hebben? Deze aspecten bepalen voor een groot deel de uitstraling van een willekeurige opbergkast. Door te kijken hoe je deze invult, kun je een kast naar je eigen smaak uitzoeken die perfect past bij de ruimte waarin hij komt te staan. De kasten van Dutchbone en HKliving ogen wat stoer en zijn er in verschillende uitvoeringen. Hierdoor passen ze perfect in een echte jongenskamer, maar bijvoorbeeld ook in een woonkamer die een stoerdere sfeer uitstraalt. Een opbergkast in een bijpassende stijl kan de uitstraling van de rest van het interieur alleen maar versterken.

Van Scandinavische bodem: opbergkasten zelf samenstellen

Kom je er toch niet helemaal uit of vind je het leuk om een kast helemaal naar je eigen wens samen te stellen? We begrijpen dat maar al te goed. En het Scandinavische designmerk String speelt op deze behoefte perfect in met haar ruime assortiment boordevol opbergmogelijkheden. Kies jij voor een enkele lage kast in een eiken variant of ga je liever voor een hoge kast met drie rijen in de kleur wit? Je leest het al, er is van alles mogelijk. Zo kun je ook spelen met open gedeeltes en dichte onderdelen en dat in één kast. Hierdoor oogt een opbergkast minder statisch en is hij net zo functioneel. Je hebt de ruimte om spullen tentoon te stellen die graag in het zicht staan en ook de mogelijkheid om spullen die gezien mogen worden, ook daadwerkelijk aan iedereen te laten zien.

Opbergkasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle opbergkasten van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar opbergkasten van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.