Iittala Teema

De Teema collectie van Iittala is een uitgebreide en veelzijdige collectie vol essentieel serviesgoed. De collectie is 70 jaar geleden ontworpen door Kaj Franck die ook wel bekend staat als ‘het geweten van Fins Design’. Franck heeft zich voor het ontwerpen van de Iittala Teema collectie laten inspireren door basisvormen zoals de cirkel, het vierkant, de rechthoek en de driehoek. De Teema serie bestaat uit hoogwaardige, porseleinen borden, kommen, schalen, bekers en mokken zoals de Teema mok 0,4L. Met een veelzijdig en eenvoud ontwerp is de Teema serie een soort verzet op de wegwerpcultuur geworden. Doordat de items uit de Iittala Teema collectie voor iedere dag en iedere gelegenheid ontworpen zijn en overal mee te combineren zijn, heb je nauwelijks nog ander serviesgoed nodig.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-20 van 20 producten Sorteren op 1-20 van 20 producten Terug naar boven

Over Iittala

Het Finse designlabel Iittala is in 1881 in het gelijknamige Finse dorpje ontstaan. Het designlabel begon ooit als glasfabriek maar wist zich in bijna anderhalve eeuw te ontwikkelen tot een designmerk van wereldformaat. Men stelt dan ook wel eens dat Iittala een cruciale rol heeft gespeeld in de Scandinavische designstijl. Ondertussen is het merk niet meer weg te denken uit de moderne woonstijl. Iittala streeft ernaar praktische, evenwichtige en vooruitstrevende items te ontwerpen en te ontwikkelen die generaties lang meegaan en voor iedereen toegankelijk is. Dat is terug te zien in de bijzondere servies collecties van Iittala die samen met legendarische designpioniers ontwikkeld zijn. De veelzijdige en eenvoudige Teema collectie van Kaj Franck dat 70 jaar geleden ontworpen is, is daar het perfecte voorbeeld van. Wat dacht je van een Iittala Teema mok of Teema gebaksbordjes?

Mix and Match met Iittala Teema: van Iittala Teema schaal tot Iittala Teema startset

De Iittala Teema collectie is duurzaam en verfijnd en daarmee het perfecte servies voor dagelijks gebruik. Deze porseleinen collectie bevat allerlei essentiële items en kan ook op modulaire wijze gebruikt worden. Zo kun je ervoor kiezen om een Teema serviesset 8-delig of Iittala Teema startset aan te schaffen en uit te breiden met bijvoorbeeld een Iittala Teema schaal 15 cm of de Iittala Teema borden maar ook om een eigen servies samen te stellen. Door verschillende kleuren en ronde, rechthoekige en vierkante schalen of borden af te wisselen, kun je met de Teema collectie van Iittala eindeloos combineren. Ga jij voor een blauw, wit of groen servies? Extra fijn is dat vrijwel alle items uit de Teema serie van Iittala vaatwasmachine, oven, diepvries en-magnetronbestendig zijn.

Iittala Teema bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Iittala. Dat betekent dat wij alle producten uit de Teema collectie van Iittala kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.