Serax servies

De servies collectie van Serax is de finishing touch bij ieder ontbijt, lunch, diner en borrel. Dit kan ook haast niet anders aangezien het merk samenwerkingen heeft met meerdere succesvolle mensen, van modeontwerpster Ann Deulemeester tot chefkok Ottolenghi. Ondanks dat de twee een compleet andere achtergrond hebben, weten beide hoe belangrijk stijlvolle accessoires zijn voor een memorabele ervaring. Om te zorgen dat dit op alle vlakken mogelijk is, is het assortiment voorzien van elk mogelijk servies wat je kunt bedenken, waaronder Serax borden, bestek, koffiekopjes, theepotten, glazen, kopjes, karaffen, soepkommen en ga zo maar door. Het Serax servies is ontzettend divers vanwege het grote aantal collecties. Een aantal populaire collecties zijn Serax Surface en Inku by Sergio Herman, Serax La Nouvelle by Merci, Serax Terres de Rêves by Anita le Grelle.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 195 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 195 producten Terug naar boven

De veelzijdigheid van Serax

Inmiddels is het merk Serax al ruim 30 jaar actief in de design industrie. Het begon als een familiebedrijf en wordt nog steeds met een gedreven familiespirit gerund. Het is dan ook niet verrassend dat de naam Serax afkomstig is van twee namen: Serge en Axel van den Bossche. De broers begonnen vanuit een kleine garage en zijn inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met het hoofdkantoor in Antwerpen. Hoewel de nadruk van Serax op verlichting en meubels ligt, blijft hun servies en glazen niet onopgemerkt. Dankzij de nauwe samenwerkingen met wereldberoemde designers, siert hun servies tafels over de hele wereld; van New York tot Milaan. De ontwerpen zijn gedurfd en karakteristiek, zoals je kunt zien aan de Serax vis karaf.

Topchef Sergio Herman’s carrièreswitch als ontwerper van de Surface collectie

Met jarenlange ervaring in restaurants met meerdere Michelinsterren weet Sergio Herman exact wat er nodig is voor een ultieme eetervaring. Op het moment is de topchef in bezit van vier restaurants in Antwerpen en Cadzand. Zijn roots liggen in Zeeland en lijken dan ook een perfecte basis bij het ontwerpen van zijn eigen collecties; Inku en Surface. De Surface collectie is een erg persoonlijk project waarin hij zich heeft laten inspireren op de ongerepte natuur van Zeeland. Dit kun je goed zien aan de ruwe texturen op de Terres de Rêves collectie. Elk stuk uit de serie is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals keramiek, porselein en aardewerk en is beschikbaar in een aantal natuurtinten.

Serax servies bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Serax. Dat betekent dat wij alle Serax servies kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.