Extremis picknicktafels

De Extremis picknicktafels zien er stijlvol uit, zijn beschikbaar in allerlei vormen en afmetingen en fungeren als een comfortabele zitplek voor jou, je familie en visite. Om de keuze voor jezelf alvast wat makkelijker te maken, kun je jezelf het best als eerst afvragen of je voor een ronde of rechthoekige vorm gaat. Een bijzonder ontwerp bevat de Extremis Virus Outdoor picnic set 3-zit. Deze zitplaats biedt gegarandeerd een romantisch diner voor twee in je achtertuin of op het terras. Zie jij jezelf al zitten? Als je toch op zoek bent naar een ander model voor meer personen dan kun je eens kijken naar de Extremis Anker picnic set 217cm. Naast dat deze set je de mooiste momenten in de buitenlucht gunt, is het ook een genot om ernaar te kijken zonder dat je er gebruik van maakt. Al benieuwd welke ontwerpen deze collectie nog meer te bieden heeft? Bekijk dan het complete aanbod.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

Extremis design

Extremis is een designlabel van Belgische komaf. Dit merk legt de focus op kwalitatief hoogwaardige buitenmeubels die elke buitenruimte omtoveren tot een fraai geheel. Dirk Wynants richtte tientallen jaren terug dit merk op. Zo kon hij al zijn eigen ontwerpideeën realiseren zonder dat hij door wie dan ook werd tegengehouden. Het succes van Extremis en Dirk begon allemaal bij de Gargantua tuintafel. Alle topdesignproducten komen op een ethisch verantwoorde manier tot stand en gaan jaren lang mee in de buitenlucht. Ze gaan zo efficiënt mogelijk te werk door de transportvolumes en het afval zoveel mogelijk te beperken. Uiteindelijk maakt het niet uit voor welk product je kiest, want je garandeert jezelf jarenlang plezier van bijvoorbeeld een van de Extremis picknicktafels.

Een Extremis picknicktafel: rechthoekig of rond?

De collectie van Extremis is rijkelijk gevuld met verschillende meubels in diverse vormen en formaten. Dit geldt net zo goed voor het assortiment picknicktafels. De Extremis Hopper picnic set 240cm komt misschien wel het dichtst bij een traditionele picknicktafel. Toch is hij allesbehalve normaal, want kijk maar eens goed naar de schitterende details die de ontwerper van deze picknicktafel 2.0 heeft toegevoegd. De geborgen zijkanten zorgen ervoor dat je aan vier kanten kunt in- en uitstappen. Hierdoor hoef je de mensen om je heen niet telkens te vragen of ze op willen staan. Ga jij toch liever voor rond? Dan stellen we je graag voor aan de Extremis Pantagruel picnic set 227cm.

Extremis picknick sets bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Extremis. Dat betekent dat wij alle Extremis picknick sets kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.