Tuintrend: Au Naturelle

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends

In de tuintrend Au Naturelle maakt grijs plaats voor beige en meer zandkleuren. Afgelopen jaar heeft buiten een heel andere betekenis gekregen. Daar vinden we een stukje vrijheid en ontspanning. Hardlopen in een bosrijk park of fietsen tussen de weilanden is nog nooit zo populair geweest. Onze buitenruimte krijgt de hoofdrol en is de plek waar we ons graag terugtrekken en thuisvoelen. Dompel jouw tuin, balkon of terras onder in deze trend en creëer een oase van rust.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze tuintrend

Jouw buitenruimte is de plek waar je optimaal kunt ontspannen. Comfortabele tuinmeubels zijn dus onmisbaar. Daybeds, fauteuils en hangmatten passen daar goed bij. Een mix van imperfecte accenten, een ton-sur-ton palet en organische vormen zorgt voor een natuurlijk effect en voert de boventoon in de tuintrend Au Naturelle. Met deze producten in tijdloze kleuren begeef je je in een zandkleurige buitenruimte die voor zowel rust als balans zorgt. Je favoriete planten en bloemen erbij en het plaatje is compleet.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de tuintrend Au Naturelle? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.