Hangmatten

Design hangmatten

Er gaat niets boven heerlijk ontspannen in het zonnetje, terwijl je zachtjes heen en weer wiegt in je comfortabele hangmat. Bij Flinders vind je een selectie bijzondere design exemplaren. De hangmatten die je op de website vindt, kunnen allemaal tegen een stootje en zijn bestand tegen weer en wind. Op zoek naar een hangmat met standaard? Dan willen we je graag voorstellen aan de populaire Fatboy hangmat 'Headdemock'. Dit is simpelweg een verbastering van ‘hedde gij ‘m oock’, Brabants voor ‘heb jij ‘m ook?’. Met zijn lengte van meer dan drie meter en een breedte van ruim een meter, is dit de nieuwe favoriete loungeplek voor jou en je vrienden. Je kunt er heerlijk wegdromen en de hangmat is verkrijgbaar in maar liefst tien verschillende kleuren. Ben jij ook al fan?

  • Gratis levering vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Hangmatten van bekende merken

We hebben unieke hangmatten van Fatboy. Bij ons koop je altijd een origineel exemplaar, dus geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Je ontvangt ook de standaard fabrieksgarantie. Daarnaast bieden wij je 30 dagen zichttermijn. Mocht er onverhoopt wat mis zijn met de hangmat, dan dienen wij zonder moeite een claim in bij de fabrikant. In 9 van de 10 gevallen krijg je binnen no time een nieuwe hangmat toegestuurd. Bestel je hangmatten bij Flinders veilig en vertrouwd. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel-waarborg. Wij verzenden gratis in de Benelux.

Design hangmatten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design hangmatten van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar design hangmatten van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.