De Weltevree hottub

Het Nederlandse merk Weltevree is koploper op het gebied van stijlvol en duurzaam buitenmeubilair. En dat is niet het enige. De producten van Weltevree hebben als doel jou en je omgeving te activeren en dragen bij aan een bewuster, socialer en tevreden leven. Deze kernwaarden zie je bijzonder goed terug bij de Weltevree dutchtub. Deze stijlvolle badkuipen worden namelijk het middelpunt van jouw buitenruimte! De hottubs van Weltevree zijn net wat anders dan de hottubs die je gewend bent van bijvoorbeeld de spa. Je plaatst de hottub op de gewenste locatie, vult hem met water en stookt het water op met hout. De natuurlijke circulatie zorgt ervoor dat het warme water gelijkmatig wordt verdeeld. Binnen twee uurtjes is jouw geliefde hottub op temperatuur en kan je ervan gaan genieten. Welke Dutchtub kies jij uit?

Gemakkelijk te installeren: hottubs en buitendouches

Bij Flinders begrijpen we heel goed dat je niet altijd zin hebt in een hele verbouwing. En het installeren van een buitendouche of een houtgestookte hottub klinkt al snel als heel veel gedoe. Maar, wij beloven je, dat valt reuze mee. Zo kan je de Weltevree Serpentine buitendouche en de Fermob Pasaia buitendouche los neerzetten en sluit je deze gemakkelijk aan op de standaard tuinslang. De Pasaia buitendouche is zelfs uitgevoerd met een handig statief en onderstel waardoor je altijd schone voetjes hebt. Ook de Dutchtub hottubs van Weltevree vragen weinig installatie. Je kan ze op elke gewenste plek neerzetten, het enige wat je nodig hebt is een watervoorziening en een standaard tuinslang. Een kind kan de was doen!

Design hottubs bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle hottubs van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar design hottubs van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je hottub, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.