Ay illuminate Bamboo Wren Kiwi

In de Bamboo Wren Kiwi collectie van Ay illuminate vind je eigenlijk drie verschillende series in één. De Bamboo lampen hebben namelijk allerlei verschillende vormen en ook de uitwerking is anders. Dit maakt deze serie niet alleen mooi en stijlvol, maar ook heel veelzijdig. De lampen zijn gemaakt van bamboe dat op verschillende manieren is verwerkt in de kap. De Wren en Kiwi lampen bestaan bijvoorbeeld uit dikkere stroken die naast elkaar liggen terwijl de M1, M2 en M3 lampen gemaakt zijn van dunne stroken bamboe die over elkaar heen gekruist zijn. Kortom: hoeveel ruimte je ook hebt, wat je budget ook is en welke stijl je ook aanhoudt in huis; er zit altijd een passende Bamboo Wren Kiwi lamp van Ay illuminate voor jou tussen. Welke lamp is jouw favoriet?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Design van Ay illuminate

We laten je maar al te graag kennismaken met het designlabel Ay illuminate, want de lampen van dit merk zijn niet alleen heel mooi en veelzijdig. Deze lampen dragen ook bij aan een beter klimaat. Ay illuminate begon zo’n vijftien jaar geleden met het maken van hanglampen. Ze halen hun inspiratie uit hoe kan het ook anders: de natuur. Zoals ze zelf zeggen, creëren ze eigenlijk niets nieuws, maar hervormen ze bestaande creaties uit de natuur en maken ze er een nieuw ontwerp van. De lampen van Ay Illuminate worden voornamelijk geproduceerd in Azië en Afrika. Voor de lampen wordt vooral gebruikgemaakt van – je raadt het al – natuurlijke materialen. Dat geldt dus ook voor de Bamboo Wren Kiwi lampen van Ay illuminate.

Stijlvolle Bamboo Wren Kiwi lampen van Ay illuminate

Het verschil tussen de Bamboo Wren en de Bamboo Kiwi lijkt misschien te verwaarlozen, maar dat zit in werkelijkheid toch echt anders. Want ook kleine aanpassingen kunnen een groots effect hebben op een ruimte. Neem bijvoorbeeld de Wren Bamboo large hanglamp van Ay illuminate. Deze lamp bestaat uit dikke stroken bamboe en heeft een rechthoekige vorm. Dit maakt hem stoerder dan zijn broers en zussen. Neem de Kiwi Bamboo medium hanglamp bijvoorbeeld. Deze lamp bestaat in principe uit dezelfde dikke stroken, maar is zachter qua vorm doordat hij ietsjes afloopt aan de boven- en onderkant. Dit kleine verschil kan al leiden tot een heel andere look in huis. Wil je liever toch geen dikke stroken, maar iets subtieler werk? Dan is er altijd nog de Bamboo M1 hanglamp. De keuze is reuze in de Bamboo Wren Kiwi collectie van Ay illuminate zoals je kunt zien.

Ay illuminate Bamboo Wren Kiwi bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ay illuminate. Dat betekent dat wij alle producten uit de Bamboo Wren Kiwi collectie van Ay illuminate kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.