Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Wishbone Wishbone

Stoelen Stoelen

Fauteuils Fauteuils

Het verhaal achter: Carl Hansen & Søn Het verhaal achter: Carl Hansen & Søn

Sorteren op 1-36 van 146 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 146 producten Terug naar boven

Zo oud als de weg naar Rome: Carl Hansen & Søn

In 1908 begon Carl Hansen een meubelmakerij in het plaatsje Odense in Denemarken. Inmiddels is Knud Erik Hansen alweer de derde generatie (en eigenaar) van het familiebedrijf. Carl Hansen & Søn is een feit. Het meubilair dat dagelijks wordt geproduceerd is ontworpen door toonaangevende Deense ontwerpers uit de jaren 1930 tot en met 1960. Toch is het ontwerp, de visie en het vakmanschap achter elk meubelstuk nog steeds net zo relevant als toen. Zo kwam er net na de Tweede Wereldoorlog een succesvolle samenwerking tot stand met Hans J. Wegner. Hij heeft talloze klassiekers ontworpen voor dit merk. De combinatie van de nieuwste technologieën en technieken voor houtbewerking zorgt ervoor dat Carl Hansen meubels kan produceren die tot op de dag van vandaag populair zijn. De vakmensen werken allemaal met dezelfde visie waardoor elk houten meubelstuk met hoge kwaliteit de fabriek in Aarup verlaat. De stoelen, fauteuils en tafels zijn hier een goed voorbeeld van.

Klassiekers van Carl Hansen

Ben jij liefhebber van houten meubels? Dan kan de collectie van Carl Hansen & Søn jou vast een handje helpen bij het vinden van het meubelstuk wat je voor ogen hebt. Een bekende stoel uit de Wegner serie is de Carl Hansen & Søn Elbow stoel. Het voordeel van deze stoel is dat hij er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar je hem ook eenvoudig kunt stapelen. Daarbij komt dat je de stoel door het ontwerp ook goed kunt gebruiken als bureaustoel. Zie jij hem al staan in je woonkamer of werkkamer? Een andere stoel van de succesvolle Hans J. Wegner is de Carl Hansen & Søn CH88 stoel. De combinatie van het stalen frame met het houten zitoppervlak zorgt voor een prachtig vormgegeven industriële stoel die je ook kunt stapelen. Ga je liever voor een stoel die meer iets weg heeft van een kunstobject? Dan moet je de Carl Hansen & Søn Shell stoel gezien hebben. Op deze stoel kom je heerlijk tot rust. Pak maar vast je favoriete boek of tijdschrift erbij, want op de Shell stoel kun je relaxen én lezen tegelijk.

Carl Hansen & Søn bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Carl Hansen & Søn. Dat betekent dat wij alle producten van Carl Hansen & Søn kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.