Naar boven
Sorteren op

1-36 van 55 producten

Zo oud als de weg naar Rome: Carl Hansen

In 1908 begon Carl Hansen een meubelmakerij in het plaatsje Odense in Denemarken. Inmiddels is Knud Erik Hansen alweer de derde generatie (en eigenaar) van het familiebedrijf. Carl Hansen & Søn is een feit. Het meubilair wat dagelijks wordt geproduceerd is ontworpen door toonaangevende Deense ontwerpers uit de jaren 1930 tot en met 1960. Toch is het ontwerp, de visie en het vakmanschap achter elk meubelstuk nog steeds net zo relevant als toen. Zo kwam er net na de Tweede Wereldoorlog een succesvolle samenwerking tot stand met Hans J. Wegner. Hij heeft talloze klassiekers ontworpen voor dit merk. De combinatie van de nieuwste technologieën en technieken voor houtbewerking zorgt ervoor dat Carl Hansen meubels kan produceren die tot op de dag van vandaag populair zijn. De vakmensen werken allemaal met dezelfde visie waardoor elk houten meubelstuk met hoge kwaliteit de fabriek in Aarup verlaat.

Fauteuils van Hans Wegner

Vrolijk je je interieur graag op met een fijn fauteuil? Dan ben je in het ruime assortiment fauteuils van Hans Wegner aan het juiste adres. De CH07 Shell fauteuil nodigt je direct uit om even heerlijk tot rust te komen. Hij is overigens in prachtige kleurrijke rugleuningen verkrijgbaar. Heb jij al een favoriet ontdekt? Mocht je voorkeur meer uitgaan naar een klassieke variant, dan is de Carl Hansen FH419 Heritage fauteuil misschien wel iets voor jou. Het plaatje wordt helemaal compleet wanneer je de passende FH420 Heritage voetenbank erbij zet. Voor welke fauteuil je ook kiest, ze komen uitstekend tot hun recht in de woonkamer. Je kunt zo’n fauteuil natuurlijk ook een mooi plekje geven in je slaapkamer of in de entree van je huis.

Hans Wegner bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Carl Hansen. Dat betekent dat wij alle producten van Carl Hansen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Hans Wegner en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Hans Wegner, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Carl Hansen Hans Wegner gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.