Zo oud als de weg naar Rome: Carl Hansen

In 1908 begon Carl Hansen een meubelmakerij in het plaatsje Odense in Denemarken. Inmiddels is Knud Erik Hansen alweer de derde generatie (en eigenaar) van het familiebedrijf. Carl Hansen & Søn is een feit. Het meubilair wat dagelijks wordt geproduceerd is ontworpen door toonaangevende Deense ontwerpers uit de jaren 1930 tot en met 1960. Toch is het ontwerp, de visie en het vakmanschap achter elk meubelstuk nog steeds net zo relevant als toen. Zo kwam er net na de Tweede Wereldoorlog een succesvolle samenwerking tot stand met Hans J. Wegner. Hij heeft talloze klassiekers ontworpen voor dit merk. De combinatie van de nieuwste technologieën en technieken voor houtbewerking zorgt ervoor dat Carl Hansen meubels kan produceren die tot op de dag van vandaag populair zijn. De vakmensen werken allemaal met dezelfde visie waardoor elk houten meubelstuk met hoge kwaliteit de fabriek in Aarup verlaat.

Carl Hansen Colonial meubels in je woonkamer

Naast een fauteuil en een voetenbank, kan een salontafel ook handig zijn om wat gezelligheid te creëren in je woonkamer. De Carl Hansen OW449 Colonial salontafel 60x60 is behalve mooi ook hartstikke functioneel. Je kunt er prima je favoriete kopje thee op kwijt en je lievelingsboek even wegleggen. Heb je een donker of een licht interieur? De familie Colonial heeft overal aan gedacht. Je kunt deze salontafel namelijk bestellen in de kleuren wit geolied eiken, zwart eiken en geolied walnoot. Het simpele en tijdloze design van deze handgemaakte houten meubels maakt ze tot een ware aanvulling voor in je interieur. Ben jij fan van de Carl Hansen Colonial collectie?

Carl Hansen Colonial bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Carl Hansen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Carl Hansen Colonial collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.