Sorteren op

1-31 van 31 producten

Zo oud als de weg naar Rome: Carl Hansen

Het begon allemaal in 1908. Carl Hansen begon een meubelmakerij in het plaatsje Odense in Denemarken. Inmiddels is Knud Erik Hansen alweer de derde generatie (en eigenaar) van het familiebedrijf: Carl Hansen & Søn. Het meubilair wat dagelijks wordt geproduceerd is ontworpen door toonaangevende Deense ontwerpers uit de jaren 1930 tot en met 1960. Toch is het ontwerp, de visie en het vakmanschap achter elk meubelstuk nog steeds net zo relevant als toen. Zo kwam er net na de Tweede Wereldoorlog een succesvolle samenwerking tot stand met Hans J. Wegner. Hij heeft talloze meesterwerken ontworpen voor dit merk. De combinatie van de nieuwste technologieën en technieken voor houtbewerking zorgt ervoor dat Carl Hansen meubels kan produceren die tot op de dag van vandaag populair zijn. De vakmensen werken allemaal met dezelfde visie waardoor elk houten meubelstuk met hoge kwaliteit de fabriek in Aarup verlaat.

Carl Hansen tafels: echt klasse

Haal een tafel van Carl Hansen in huis en je hebt een echt pronkstuk in jouw interieur staan. Neem bijvoorbeeld de CH011 salontafel. Hierin is het prachtige houtwerk terug te zien waar Carl Hansen bekend om staat. Deze tafel is eenvoudig en elegant tegelijk. Hans J. Wegner ontwierp met succes de CH008 salontafel. De mogelijkheden en beperkingen van hout maken ieder ontwerp uniek. Dat is ook terug te zien in de OW499 Colonial salontafel 60x60 van Carl Hansen. Deze salontafel is geïnspireerd door de stijlen en materialen uit de koloniën. Een echt Engels meubelontwerp uit de 18de eeuw. Hij is tijdloos en past op vele plekken in jouw huis. De CH417 Tray salontafel 62 is daarom breed inzetbaar. Het blad kun je eenvoudig omkeren en je kunt het frame eraf halen. Zo heb je er ook nog een groot dienblad bij! Een waar pronkstuk uit deze collectie is de CH002 uitschuifbare tafel 188x90. Je kunt het tafelblad omklappen. Zo kun je in een handomdraai de tafel groter of kleiner maken. Éen ding is zeker: de Carl Hansen tafels zijn tijdloos én van hoge kwaliteit.

Carl Hansen tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Carl Hansen. Dat betekent dat wij alle Carl Hansen tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Carl Hansen tafels en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tafel van Carl Hansen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.