Carl Hansen Heritage

De collectie Carl Hansen Heritage bestaat uit een stel prachtige meubels waarin je heerlijk tot rust kunt komen. Bij elk van deze meubels wordt veel aandacht besteed aan het selecteren van geschikte houtsoorten en de behandeling die het vervolgens zal ondergaan. Opvallend is dat er (jawel!) Deense eiken tussen de 150 en 250 jaar oud worden gebruikt voor elk van deze schitterende meubels. Naast het Deense eiken wordt er ook gebruikgemaakt van het Amerikaanse walnotenhout dat gemiddeld zo’n 150 jaar oud is voordat het wordt gekapt. Een beetje achtergrondinformatie maakt de meubels soms nog net wat mooier én specialer. Ben je al nieuwsgierig geworden naar de beauty’s uit deze collectie? Ga maar snel kijken, hoor!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Zo oud als de weg naar Rome: Carl Hansen

In 1908 begon Carl Hansen een meubelmakerij in het plaatsje Odense in Denemarken. Inmiddels is Knud Erik Hansen alweer de derde generatie (en eigenaar) van het familiebedrijf. Carl Hansen & Søn is een feit. Het meubilair wat dagelijks wordt geproduceerd is ontworpen door toonaangevende Deense ontwerpers uit de jaren 1930 tot en met 1960. Toch is het ontwerp, de visie en het vakmanschap achter elk meubelstuk nog steeds net zo relevant als toen. Zo kwam er net na de Tweede Wereldoorlog een succesvolle samenwerking tot stand met Hans J. Wegner. Hij heeft talloze klassiekers ontworpen voor dit merk. De combinatie van de nieuwste technologieën en technieken voor houtbewerking zorgt ervoor dat Carl Hansen meubels kan produceren die tot op de dag van vandaag populair zijn. De vakmensen werken allemaal met dezelfde visie waardoor elk houten meubelstuk met hoge kwaliteit de fabriek in Aarup verlaat. De Carl Hansen fauteuils zijn hier een perfect voorbeeld van.

Relaxen Heritage chair van Carl Hansen

De Carl Hansen Heritage collectie vormt een ware aanvulling voor je interieur. De Carl Hansen FH419 Heritage fauteuil is een plaatje om naar te kijken. Hij zit ook ontzettend lekker! Hij bevat klassieke en elegante lijnen die het bewijs zijn van een constante zoektocht naar perfectie van de ontwerper Frits Henningsen. Zoals je misschien al was opgevallen worden al zijn pronkstukken gekenmerkt door zachte elegantie en hoge kwaliteit tot in het kleinste detail. Een ding is zeker, de Heritage chair wordt zonder twijfel jouw favoriete zitplaats in huis. Deze zitplaats maak je nog comfortabeler met de Carl Hansen FH420 Heritage voetenbank. Deze voetenbank is ontworpen als een bijpassend item voor de Heritage fauteuil, maar door zijn stevige poten en prachtige bekleding kun je hem ook prima alleen een mooi plekje geven in je interieur.

Carl Hansen Heritage bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Carl Hansen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Carl Hansen Heritage collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.