Naar boven

Gispen Dukdalf

In de Gispen Dukdalf collectie vind je tafels in allerlei verschillende soorten en maten. De kleinste van het stel is de Gispen Dukdalf bijzettafel laag 40. De opstaande rand van deze bijzettafel is een absoluut pluspunt. Zo weet je in elk geval zeker dat je spullen niet van de tafel vallen. Deze rand wordt op twee plekken onderbroken waardoor je toch nog je voeten lekker kunt laten rusten op deze bijzettafel. Comfortabel en stijlvol tegelijk. Dit geldt net zo goed voor de Gispen Dukdalf bijzettafel hoog 50. Deze bijzettafels zijn verkrijgbaar in negen verschillende variaties. Geef jij hem een mooi plekje naast je bank, of misschien toch ervoor zodat je je voetjes kunt laten rusten? Aan jou de keuze. Wil je meer producten uit deze collectie bewonderen? Kijk dan snel verder! 

Gispen blaast nieuw leven in klassiekers

Gispen Home Collection (voorheen NgispeN) heeft een korte maar bijzondere historie. Willem Hendrik Gispen begon in 1916 met het ontwerpen en vervaardigen van designmeubels. W.H. Gispen was zowel ontwerper als ondernemer. Het zal je dus niet verbazen dat het bedrijf zich onder zijn leiding ontwikkelde tot de eerste Nederlandse fabriek waar stalen buismeubilair in series werd gefabriceerd. Deze meubels waren voornamelijk gericht op woning- en kantoorinrichting. Gaandeweg richtte Gispen zich steeds meer op kantoormeubilair en minder op woninginrichting. Maar in 2008 werd de Gispen Home Collection gelanceerd. Deze nieuwe collectie werd speciaal ontwikkeld voor design in huis en biedt onder andere ‘Dutch Design’ tafels, stoelen, kasten en verlichting. De ontwerpen van Richard Hutten, die tevens creatief directeur is van dit label, vormen de basis van de collectie. Bestaande klassiekers worden nieuw leven ingeblazen door talloze bekende ontwerpers, zoals Gerrit Rietveld, Michael Young, James Irvine, Fabio Novembre, W.H. Gispen, Wim Rietveld, Dick van Hoff, Maarten Baas en Jerszy Seymour.

Tafelen aan de Gispen Dukdalf tafels

De grootste tafel uit deze collectie is de Gispen Dukdalf tafel 180. Deze tafel heeft een hoogte van 75 centimeter en een diameter van 180 centimeter. Hij is speciaal ontworpen voor zakelijke omgevingen en vergaderruimtes, maar hij komt in je woning ook uitstekend van pas. Door het gebruik van hout en staal heeft deze tafel een bijzonder mooie uitstraling. Ga je liever voor een maatje kleiner? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor de Gispen Dukdalf tafel 160 of de Gispen Dukdalf tafel 140. Het is maar net hoeveel ruimte je hebt voor deze comfortabele tafels die je graag in elke ruimte verblijden. Heb je al een keuze kunnen maken? De kleuren wit en zwart zijn kenmerkend voor deze tafel. Deze kleuren zorgen er in elk geval voor dat deze tafels eenvoudig in elke ruimte passen.

Gispen Dukdalf bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gispen. Dat betekent dat wij elk product uit de Gispen Dukdalf collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Dukdalf product van Gispen en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Gispen Dukdalf tafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.