Lumina wandlampen

De collectie Lumina wandlampen bestaat uit totaal verschillende lampen waardoor je vast en zeker slaagt. Een prachtexemplaar is de Lumina Flo Wall wandlamp LED. Hij is zo ongeveer in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar van blauw tot en met oranje. Deze lamp heeft twee standen waardoor je zelf de lichtintensiteit kunt bepalen. Daarom wordt hij al snel je grote vriend op de slaapkamer of op je werkplek. Graag stellen we je ook even voor aan de familie Daphine. Deze serie lampen gaat al een tijdje mee en dat is ook niet zo gek, want de lampen zijn nog net zo mooi als toen. De elegante lijnen in combinatie met een degelijke transformator geeft geven deze lamp een solide basis. Wat dacht je van de Lumina Daphine Parete 35 wandlamp? Kijk maar snel voor welke lamp jij nog een plekje over hebt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Lumina verlichting

Het Italiaanse bedrijf Lumina is in 1973 opgericht door Tommaso Gimini. Deze designer ontwierp een unieke halogeen tafellamp, de Daphine Tafellamp. Het werd een groot succes en deze lamp vormde vervolgens de basis van de oprichting van het Italiaanse designlabel Lumina. Sindsdien zijn er verschillende designklassiekers ontwikkeld. Alle designlampen worden gemaakt in de eigen Lumina fabriek in het Italiaanse Arluno. Hierdoor kan het bedrijf een volledige kwaliteitscontrole garanderen. Alles gebeurt hier in eigen huis: van de selectie van de grondstoffen tot het ontwerp van nieuwe producten. Waar vind je dat tegenwoordig nog?

Stijlvolle Lumina wandlampen

Om je huis naar jouw zin te verlichten, hebben we nog enkele Lumina wandlampen voor je op een rijtje gezet. De Lumina Matrix Mono wandlamp neemt je misschien wel mee terug de tijd in, maar dat maakt hem er niet minder mooi om. Hij staat open voor je wensen en daarom kun je de lichtbron naar boven en naar beneden richten. Het is maar net waar je op dat moment licht nodig hebt. Een andere flexibele is de Lumina Naomi Parete wandlamp . Je kunt hem 360 graden draaien tot de plek waar je het licht nodig hebt. In de woonkamer, de slaapkamer of op de werkplek, de Naomi wandlamp van Lumina is in alle ruimtes thuis. De wandlamp is perfect om meer licht te creëren in kleine ruimtes.

Lumina wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lumina. Dat betekent dat wij alle Lumina wandlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Lumina wandlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Lumina wandlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.