Lumina Dot

Minimalistisch is het kernwoord van de Lumina Dot. Maar dan minimalistisch met een unieke, moderne vormgeving die je niet vaak ziet. Zo’n ontwerp is Lumina overigens niet vreemd, als je hun collectie bekijkt. Van slangachtige, robotlampen tot een lamp in de vorm van een zandloper: Lumina does it all. De lampen uit deze collectie zijn ontworpen door Foster + Partners en hebben meer wat weg van een ouderwetse LP of een toekomstige UFO. Het is maar net hoe en vanuit welke hoek je zo’n lamp bekijkt en dat mag je gelukkig helemaal zelf weten. Om je alvast een beter beeld te geven, stellen we je graag voor aan de kleinste van het stel: de Lumina Dot hanglamp 600 LED met een hoogte van 25,5 centimeter en een diameter van 60 centimeter. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Lumina

Lumina werd in 1980 opgericht door Tommaso Cimini en wordt inmiddels gerund door zijn zoons Ettore en Andrea. Een echt Italiaans familiebedrijf dus dat al zijn producten ook daadwerkelijk laat maken in Italië. Door een dosis ervaring waar je bang van wordt en een enorme passie, creëert Lumina lampen van hoogstaande kwaliteit. Elk detail is belangrijk, iedere verbetering in het technische proces wordt met beide handen aangegrepen. Niet gek dus dat sommige Lumina lampen tentoongesteld zijn in beroemde Modern Art and Design Musea, zoals het Brooklyn Museum en Le Musée d’Arts Decoratifs in Parijs. Lumina heeft voor elke ruimte een geschikte lamp. Van bureaulampen tot vloerlampen.

Sierlijke Lumina Dot hanglampen

De Lumina Dot hanglamp 800 LED is zo eenvoudig en elegant, dat het lijkt alsof de discus door de lucht zweeft. Alleen al daarom is dit een aanrader in elk minimalistisch interieur. Maar er is meer. Deze hanglamp bestaat uit twee discussen die aan elkaar vastzitten met een metalen stang. Daaronder zit een veel kleinere discus met een ingebouwde LED ring erin die het licht weerkaatst op de grotere discus. Daardoor is het licht warm en aangenaam, die zorgt voor instant sfeer, waar je hem ook ophangt. Een handgemaakt buisje geleidt de hitte van de lichtbron naar de warmteput in de kleinste discus. Een innovatieve én beeldschone lamp dus. Wat wil je nog meer?

Lumina Dot bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lumina Dot. Dat betekent dat wij alle producten uit de Lumina Dot collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuwe product ontvangt.