Moooi Carpets: prachtige designtapijten

Moooi Carpets is niet alleen de jongste producent van designtapijten in Nederland, maar de bijzondere collectie van dit prachtige designlabel wordt gekenmerkt door intens kleurrijke ontwerpen. Dat is nog niet het enige, want elk van deze designtapijten heeft ook een extreem hoge resolutie. Stuk voor stuk zijn het eyecatchers waar beroemde ontwerpers als Marcel Wanders en Bertjan Pot aan mee hebben gewerkt. Sinds 2015 heeft Mooi een nieuw concept ontwikkeld. Dit concept specialiseert zich in het afleveren van perfect passende vloerdecoratie voor ieder project: Moooi Carpets. Door de bijdrage van succesvolle ontwerpers zijn de tapijten van Moooi Carpets de meest bijzondere die je ooit hebt gezien. Benieuwd naar de uniek vormgegeven designtapijten? Moooi Carpets heeft een hoop families waardoor je hoe dan ook een kleed vindt die bij jouw wensen past.

De vierkante Moooi Eden Queen tapijten

Of je voorkeur uitgaat naar klein of groot. Bij het vierkante kleed uit deze collectie maakt dat helemaal niets uit. Hij is namelijk verkrijgbaar in twee formaten. Even kijken hoe groot je kamer daadwerkelijk is en je weet direct welk tapijt het best past bij jouw interieur. Het Moooi Carpets Eden Queen tapijt 250x250 is de kleinste van de twee. Lekker toch om je voeten extra te verwennen met een heerlijk comfortabel tapijt. Zo begin je je dag extra goed met bloemen en comfort. Jouw dag kan niet beter beginnen! Kom je er toch achter dat dit tapijt net wat te klein is? Dan hebben we het Moooi Eden Queen tapijt 350x350 voor jou. Hij heeft zoals de naam al verklapt een diameter van 350 centimeter.

Moooi Carpets Eden Queen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi Carpets. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi Carpets Eden Queen serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze Moooi Carpets collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Moooi Carpets Eden Queen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.