Naar boven

Moooi Carpets design

Moooi Carpets timmert sinds 2015 met succes aan de weg. Topontwerper Marcel Wanders en marketeer Casper Vissers zijn de mannen achter dit relatief nieuwe designlabel in meubelland. Door de prachtige prints en patronen weten deze tapijten je telkens weer te verrassen. Vooral het verhaal achter deze tapijten is bijzonder. Zo komen deze tapijten tot stand via de Chromojet 800 printer die talloze kleuren in extreem hoge resolutie kan printen, namelijk 76 dpi. Dit betekent negen stippen per vierkante millimeter. De collectie tapijten bestaat uit allerlei vormen, groottes, prints en kleuren waardoor er vast een exemplaar bij zit die je mooi vindt. Door het diverse ontwerpersteam ontstaan er totaal verschillende ontwerpen. Deze collectie is ideaal voor mensen die echt iets unieks zoeken.

Eigentijdse Moooi Carpets Scribble tapijten

Ben je gek van grijstinten? Dan is het Moooi Carpets Scribble Grey tapijt 200x300 misschien wel iets voor jou. Het is net een schets. Doordat dit tapijt van topkwaliteit is, ben je er zeker van dat de kleuren niet (nog meer) vervagen wanneer je eroverheen loopt. Naast een kunstwerk aan je muur, is dit een waar kunstwerk die je vloer aankleedt. Het Moooi Carpets Scribble Black Green Blue tapijt 200x300 bevat een schitterende combinatie van zwart, blauw en groen die in elkaar overlopen. Door de inzet van de nieuwste technieken zijn de tapijten erg kleurvast. Hierdoor zullen de kleuren altijd net zo helder blijven als dat ze ooit uit de printer zijn gekomen.

Moooi Carpets Scribble bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi Carpets. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi Carpets Scribble serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.