Moooi Carpets designtapijten

Moooi Carpets is zoals je misschien al dacht een onderdeel van het Nederlandse Moooi. In 2015 bedachten topontwerper Marcel Wanders en marketeer Casper Vissers een nieuw concept: Moooi Carpets. Het gaat om perfect passende vloerdecoratie die prachtige prints en patronen bevatten. We kunnen eigenlijk met alle zekerheid zeggen dat dit de meest bijzondere tapijten zijn die je ooit hebt gezien. De designs op deze tapijten lijken net echt en dat is niet gek, want ze worden op een bijzondere manier geproduceerd. De Chromojet 800 printer kan enorm veel kleuren in extreem hoge resolutie printen: 76 dpi. We praten dan over negen stippen per vierkante millimeter. Dat is ook wel te zien als je de kleden (in het echt) ziet. Door de unieke vormgeving zijn deze tapijten prachtig om te zien.

Eigentijdse Moooi Carpets Magic Marker tapijten

Een ander tapijt die direct je aandacht opeist is het Moooi Carpets Magic Marker Wild tapijt 225x295. Deze is net wat kleiner dan het Amoebe tapijt, maar daarom absoluut niet minder mooi. Met dit opvallende kleed weet je de aandacht van je visite in elk geval te trekken. Het is echt een plaatje om naar te kijken. Daarnaast biedt hij je ook het comfort dat je verdient in bijvoorbeeld je woonkamer. Dat geldt net zo goed voor het Magic Marker Freaky tapijt 395x288 van Moooi. Dit is het grootste tapijt uit deze collectie zoals de naam je vast al doet vermoeden. Zo kun je optimaal genieten van het design, het comfort en de schitterende kleuren.

Moooi Carpets Magic Marker bij Flinders                

Flinders is officieel dealer van Moooi Carpets. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi Carpets Magic Marker serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.