Normann Copenhagen My Table

De Normann Copenhagen My Table serie bestaat uit een aantal tafels die je prima kunt combineren met de stoelenserie ‘My Chair’. Het zit hem niet voor niets in de naam. Een romantisch diner voor twee op de planning staan? De Normann Copenhagen My Table tafel small 90x90 kan je daar prima bij helpen. Deze tafel heeft een breedte en een lengte van 90 centimeter waardoor hij vrij klein van stuk is. Dat is nu net wat je nodig hebt als je toch maar met zijn tweetjes bent. In elk geval wel genoeg ruimte om je favoriete maaltijd op te serveren met een bijpassend drankje. Wil je meer te weten komen over deze collectie? Bekijk dan de gehele collectie. 

Actie: -25% op productselectie van Normann Copenhagen

Je ontvangt nu 25% korting op een selectie producten van Normann Copenhagen. De actie geldt t/m 31 mei.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Normann Copenhagen design

In 1999 richtten Jan Andersen en Poul Madsen het prachtige Deense merk Normann Copenhagen op. In eerste instantie begonnen zij met een kleine winkel, maar in 2005 verhuisden zij naar een oud bioscoopgebouw. Dit gebouw had een oppervlakte van maar liefst 1700 m2. Normann Copenhagen is één van die merken die helemaal thuishoort in het rijtje Scandinavische merken. Door het grote succes blijven de prijzen maar binnenstromen en dat snappen wij maar al te goed. Het is een genot om te kijken naar de producten die Normann Copenhagen op de markt brengt. Door de uitgebreide collectie, kun je voor vrijwel elke ruimte in je woning terecht bij dit merk om dat Scandinavische tintje erin te verwerken.

Klein of groot: Normann Copenhagen My Table tafels

De ontwerper van deze serie tafels heeft overal aan gedacht. Zo is er ook een tafel voor het hele gezin: de Normann Copenhagen My Table tafel large 200x90. Een tafel die ruimte biedt voor minimaal vier personen. Om het nog gezelliger te maken aan tafel, kun je er ook voor kiezen om nog twee stoelen op de kopkanten neer te zetten. Deze tafel komt goed van pas in de eetkamer of woonkamer, maar misstaat ook absoluut niet op je werkplek. Het is maar net waar hij je goed bij kan helpen. Een ding is zeker, je maakt het plaatje compleet met de stoelen uit de collectie die hierbij hoort. Om de tafel nog wat op te vrolijken, kun je bijvoorbeeld een mooie vaas met een prachtige bos bloemen neerzetten.

Normann Copenhagen My Table bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Normann Copenhagen collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.