Actie: -25% op alles van Normann Copenhagen

Je ontvangt nu 25% korting op alle producten van Normann Copenhagen. De actie geldt t/m 28 november.

Deens design van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen staat bekend om zijn prachtige design. Van glazen en kussens tot verlichting en banken: dankzij de speelse en verrassende kijk op design is elk product uniek. En dat zie je zeker ook terug bij de banken van Normann Copenhagen. Normann Copenhagen werd in 1999 opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen met als doel om een verschil te maken in de designwereld. Het begon met een klein winkeltje, maar in 2005 verhuisde Normann Copenhagen naar een oud bioscoopgebouw van maar liefst 1700 m2. De ‘Flagship Store’ was een feit. Naast prijzen voor de hippe winkel heeft Normann Copenhagen sinds 2002 al meer dan 40 awards op haar naam gezet voor product design.

Een nieuw tijdperk

Er is een nieuw tijdperk aangebroken met de Normann Copenhagen Era banken collectie. De collectie voelt klassiek en nostalgisch aan, maar is tegelijkertijd ook heerlijk bij de tijd. Een mooie voorbeelden van deze speciale combinatie is de Era Sofa bank eiken onderstel. De strakke vorm van het onderstel van de Normann Copenhagen bank doet modern aan, terwijl de zitting juist een zachte uitstraling heeft. De Era banken overbruggen de generatiekloven en vallen even goed in de smaak bij kinderen als grootouders. Zeker als je kijkt naar de Era Rocking Sofa. Deze speciale uitvoering is 145 centimeter lang en kan daadwerkelijk schommelen. Zo kunnen alle generaties naast elkaar genieten van deze unieke Normann Copenhagen bank. Mooi meegenomen: de Era banken zijn van hoge kwaliteit, zodat hij zelf ook meerdere generaties meegaat.

Minimalistische Normann Copenhagen bank

Met de Rope collectie van Normann Copenhagen wilde ontwerper Hans Hornemann een minimalistische en modulaire sofa creëren. Hij haalde zijn inspiratie uit klassieke meubeldesigns. Dit zie je bijvoorbeeld mooi terug in de biezen van de Rope Chaise Longue. De biezen geven de rand op een elegante manier wat extra aandacht. Deze bank van Normann Copenhagen staat op zeer lage pootjes (1,5 centimeter) waardoor de bank bijna tot de grond komt. De collectie bestaat uit 15 modules en 4 verschillende stof- en leersoorten. Hierdoor zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos!

Normann Copenhagen banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Normann Copenhagen banken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Normann Copenhagen bank en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Normann Copenhagen bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Normann Copenhagen